
Çikolata Yapım Teknikleri Demo Ders
Tarihler: 17 Ocak 2020 Cuma ~ 17 Ocak 2020 Cuma 17 Ocak 2020 12:00
Yer: Le Cordon Bleu İstanbul
Ücret: - 100.00 TL
Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe
Yorumlar:
Le Cordon Bleu Master Şeflerimiz, Şef Marc Pauquet ve Şef Paul Metay’ın sunumlarını izleyerek çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilir ve dersin sonunda bu lezzetleri tadabilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.
Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, Çikolata yapımının sırlarını paylaşıyor.
* Kalıplama,
* Çikolata temperleme,
* Şekillendirme,
* Dolgu hazırlama tekniklerinin anlatılacağı eğitimde,
Le Cordon Bleu Master Şefimiz
* Türk kahveli trüf çikolata
* Fındıklı Gianduja
* Orangettes hazırlayacak.
18 yaş sınırı vardır.
Ulaşım için lütfen linkten bilgi alınız.
12:00 - 15:00
- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr
Kare Kod (QR) Uygulaması
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.