Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz?
"Le Cordon Bleu Master şeflerimiz Şef Erich Ruppen, Şef Christophe Bidault, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Alican Saygı’nın sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.
Bu eğitimde Le Cordon Bleu şefleri, Çikolata yapım tekniklerinin sırlarını paylaşıyor. Trüf, Kalıp Çikolata, Malakoff, Karamel Dolgulu Çikolata yapımının gösterileceği eğitimde, eğitmen şefimiz ganaj, üst kaplama, karamel ve süsleme tekniklerini gösterecektir."
08:30 - 11:30
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.