Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz?
Le Cordon Bleu Master şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Richard Vacher, Şef Erich Ruppen, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Alican Saygı’nın sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kağıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.
Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, hafif çikolatalı pandispanya içinde çikolatalı “Bavarois” kreması ve hafif vanilyalı pandispanya içinde çarkıfelek meyvalı (passion fruit) “Bavarois” kreması hazırlayacaklardır. Sıcacık bir lezzet katacak bu pastalar ile çikolatalı ve vanilyalı kek yapımı, çikolatalı ve çarkıfelekli “bavarois” yapımı, şurup yapımı ve dekorasyon teknikleri gösterilecektir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.