Çikolatalı Tatlılar Kursu

Çikolatalı Tatlılar Kursu

Tarihler: 09 Şubat 2018 Cuma ~ 09 Şubat 2018 Cuma 19:00 - 22:00

Yer: Mövenpick Hotel İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2018 ~ Şub 9, 2018

Mövenpick Hotel Istanbul’un İtalyan Başaşçısı Giovanni Terracciano ve Pastane Şefi Feyzullah Aksoy, sevdiklerine leziz çikolatalar hazırlayıp, romantik bir Sevgililer Günü sürprizi yapmak isteyenler için 9 Şubat 2018, Cuma günü 19.00 - 22.00 saatleri arasında çikolatalı tatlılar yapımı kursu düzenliyor.

Skyline Club Lounge’ın büyüleyici şehir manzarasının eşlik ettiği çikolatalı tatlılar kursunda; çikolataya batırılmış damla çikolatalı kurabiye, karışık pralin çikolata, bademli kırmızı kalp çikolata, Frenk üzümlü çikolatalı brownie ve çikolata kasesi içinde çilekli ve çikolatalı mus yapımı uygulamalı olarak öğretilecek.

Çikolatanın baştan çıkarıcı lezzetini ve ev yapımı bir hediyenin sıcaklığını bir araya getiren kursun sonunda katılımcılara, kendi hazırladıkları çikolatalar ve sertifikaları ile birlikte özel önlükleri hediye edilecek. İtalyan usulü pizza ve makarna ikramının da yapılacağı Sevgililer Günü çikolatalı tatlılar kursuna katılım kişi başı KDV dahil 150 TL'dir.

Kayıt için 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz. www.movenpick.com/istanbul

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT