Bir Fransız tatlısı olan Çıtır Profiterol Pastası (Choux au Craquelin) hamurunun üzeri kurabiye katmanı şeklinde işlenmekte ve klasik profiterolden daha büyük ve bol kremalı pasta hazırlanmaktadır. Çıtır Profiterol Pastası (Choux au Craquelin) workshop etkinliğinin işlem basamakları aşağıdaki gibidir;
Choux hamurunun yapılması,
Craguelin hamurunun yapılması,
Pastacı kreması yapılması,
Sunum tekniği.
Etkinlik Kuralları:
- Workshop öncesinde bilet kontrolü yapılmaktadır.
- 18 yaş ve üzeri katılımcıların kaydı alınmaktadır.
- Workshop mutfağı 8 kişiliktir. Her istasyonda bir kişi çalışacak şekilde planlanmıştır.
- Workshoplar tam donanımlı profesyonel patacılık sınıfında gerçekleşmektedir.
- Yapılan ürünler için saklama kaplarınızı getirerek yanınızda götürebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- CCA gerekli gördüğü ya da minimum katılımcı sayısına ulaşılmadığı takdirde, katılımcıların ödemiş olduğu etkinlik ücretini iade ederek organizasyonu iptal etmek hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.