Coaching - Cooking – Ayla Türkmen ve Ferah Lök

Tarihler: 07 Mart 2013 Perşembe ~ 07 Mart 2013 Perşembe 10:00 - 16:00

Yer: İstanbul Culinary İnstitute

Ücret: 275 TL + KDV

Nereden Alınır: İstanbul Culinary İnstitute

Adres: Meşrutiyet Cad. No: 59 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 22 14

Faks: 0212 251 22 18

Web: http://http://www.istanbulculinary.com

E Posta: nfo@istanbulculinary.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2013 ~ Mar 7, 2013

İstanbul Culinary Institute’da 2 saat grup koçluğu, 2 saat şefimizin eşliğinde yemek pişirme ve 2 saat pişirdiklerimizi birlikte yerken paylaşım ve koçluktan oluşan 6 saatlik keyifli bir çalışma…

Grup çalışması : İhtiyaçlarım – Hayatta Neye Açım ?
Farkındalıkla pişirme : Hissettiklerim – Yaşamımın Mutfağında Ne Pişiriyorum?
Paylaşma : Yaşamla İlişkim – Pişirdiklerimi Nasıl Yiyorum?

Size hayatın bir açık büfe olduğunu söyleyebilirler. Ne isterseniz onu alın tabağınıza, derler. Ama biz diyoruz ki bu yetmez! Hayat size sunulan bir açık büfe ile sınırlı değil. Hayat büyük bir mutfak. Ve aslında hepimiz birer aşçıyız… eğer istersek. Eğer istersek önümüze gelen yemekle yetinmez, gerçekten ne yemek istiyorsak onu talep edebiliriz. Eğer istersek içimizdeki aşçıyı uyandırır, istediğimiz yemeği kendimiz pişirebiliriz. Eğer istersek, hiçbir tarife uymadan yepyeni bir yemek yapabiliriz. Eğer hiçbiri olmazsa, önümüze konan yemeği istediğimiz baharatlarla istediğimiz gibi lezzetlendirebiliriz. Yeter ki isteyelim. Ne istediğimizi bilelim. Ve yapabileceğimizi unutmayalım. Biz kendi hayatımızın aşçısıyız. Hayatımızı yeniden gözden geçirmeye, ne yemek istediğimizi yeniden düşünmeye ve her ne istiyorsak kendimiz için onu hazırlamaya ne dersiniz? Sizi hayatınızı marine etmeye, istediğiniz baharatı eklemeye, dinlendirip pişirmeye ve oturup afiyetle yemeye davet ediyoruz.

Yerimiz 12 kişi ile sınırlıdır. 7 gün öncesine kadar katılımınızı iptal etmeniz durumunda yapılmış olan ödemeniz iade edilir.

Başvuru ve kayıt için: info@conedco.com
0533 136 81 99

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT