Coachtalks4u: Mutluluğun Kokusu

Tarihler: 08 Mart 2019 Cuma ~ 08 Mart 2019 Cuma 08 Mart 2019 19:30

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: - Tam 80.00 TL, Öğrenci 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2019 ~ Mar 8, 2019
"Coachtalks4u: Mutluluğun Kokusu" etkinliği Joint Idea Kanyon'da gerçekleşecek.

Mutluluğumuz söyleyemediklerimizde saklıdır. Saklı olanların cevabı, sorulan soruların penceresinden görünür. Bu inançla, Coachtalks4U grubu, koçluk yaklaşımıyla siz katılımcılara içinizde saklı olanları sorularınızla bulmanıza ve "Mutluluğun Kokusunu" almanıza katkı sağlamaya çalışacaktır. CT4U olarak inanıyoruz ki, gerçekler aramakla, öğretmekle değil doğru sorular ile bulunur. 

Coachtalks4u (CT4U) kimlerden oluşuyor? Amacınız ne?
Coachtalks4U grubu olarak biz ICF (International Coach Federation) Uluslararası Koçluk Federasyonu üyesi unvanlı dört profesyonel koç’uz. İsimlerimiz, Efkan Varım, Ertay Örmen, Tuna Aktuna, Yunus Emre Şentürk. Aslında her birimiz birbirimizden çok farklı insanlarız ve bizi birleştiren koçluk kültürü. Bu kültür altında insanları daha iyi dinlemeyi, anlamayı ve iletişim kurabilmeyi öğreniyorsunuz. Bizim amacımız insanlara fayda sağlayan, kariyerlerindeki hedeflerine ulaşmalarını, mutlu ve kendi istedikleri hayatı yaşamalarına yardımcı olan doğru koçluk kültürünü herkesle paylaşmak istiyoruz. Bunu yaparken de koçlar olarak kendi aramızdaki  konuşmalarımızı ve  fikirlerimizi paylaşarak topluma pozitif katkı sağlamak amacındayız. Seminer, konferans, panel, televizyon, radyo, sosyal medya araçları ile sesimizi duyurmak istiyoruz. Vizyonumuz “Sahip olduğumuz koçluk becerisi ile ne olduğumuzu, ne yaptığımızı ve hayatı nasıl anladığımızı paylaşmak” Misyonumuz ise; “Bilgi ve becerimiz ile amaç edindiğimiz vizyonu hizmet  verdiğimiz insanlara kazandırmak”

Dinleyicilerinize yaklaşımınız nasıl olacak?
"Yaklaşımımız; dinleyicilerimizin yaşamlarına fayda sağlayıcı gündemler ile aramızda özgün ve doğaçlama konuşurken bir taraftan da dinleyicilerimizi interaktif olarak dinleyebilmek, hep birlikte öğrenmek ve eğlenmek. 

Önyargısızlık ve şeffaflık bizler için önemli zaten biz dinleyicilerimizi tam ve bütün olarak kabul ediyoruz. 

Konuşmalarımızın içeriğini her ne kadar biz belirliyor gibi görünsek te, asıl gündemi belirleyen dinleyicilerimiz. Bizler sadece yanlarında yolculuk yapan profesyonel koçlarız. Sunduklarımız ise insanlara ve çevreye pozitif katkı yaparak, insanların mutluluğu, daha iyi bir toplum ve daha güzel bir dünya için farkındalık sağlamak."

- Yeterli katılım sayısına ulaşılamaması durumunda, organizatör firma etkinliği iptal etme ya da erteleme hakkına sahiptir.- Etkinlik ile ilgili her türlü değişikliğin tarafınıza bildirilmesi için, bilet alımı yaptıktan sonra info@jointidea.com ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT