Çocuklar İçin Sanat Trump Art Gallery’de

Çocuklar İçin Sanat Trump Art Gallery’de

Tarihler: 23 Mart 2019 Cumartesi ~ 24 Mart 2019 Pazar 23 Mart Cumartesi Saat: 15.00 - 24 Mart Pazar Saat: 13.00

Yer: Trump Art Gallery

Ücret: Ücretsiz

Adres: Kuştepe Mah. Mecidiyeköy Yolu Cad. No:12 Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2019 ~ Mar 24, 2019

Trump Alışveriş Merkezi’nin sergi alanı Trump Art Gallery’de Emel Özyol ile ‘Annemin Portresini Çiziyorum Atölyesi’, 23 Mart Cumartesi günü saat 15:00’te minik sanatçıları bekliyor.

Trump Alışveriş Merkezi’nin sergi alanı Trump Art Gallery’de, Mulier (Kadın)’ adlı karma sergisi kapsamında çocuklar için özel bir atölye düzenlenecek. Sergide de eserleri bulunan sanatçı Emel Özyol, 7-12 yaş aralığındaki çocuklarla birlikte ‘Annemin Portresini Çiziyorum Atölyesi’ gerçekleştirecek.

23 Mart Cumartesi günü saat 15.00’te başlayacak olan atölyede minik sanatçılar, annelerinin portresini çizecek. Hayal güçlerini kullanarak yaptıkları portreleri farklı malzemelerle renklendirip süsleyen çocuklar, kendi elleriyle yaptıkları portrelerle annelerini mutlu edecek. Atölyeye katılım ücretsiz, ancak sınırlı sayıda kontenjan olduğu için öncesinde kayıt yaptırılması gerekiyor.

Çocuklar ücretsiz tiyatro izleyecek
Çocuklar ayrıca birbirinden eğlenceli tiyatro oyunları izleyerek keyifli bir hafta sonu geçirecekler. 23 Mart Cumartesi günü ‘Hepimizin Bahçesi’, 24 Mart Pazar günü ise ‘Sportmen Kral’ adlı tiyatro oyunları Trumpland Wii Sahnesi’nde saat 13.00’de…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT