Çocuklar için Yaratıcı Drama

Tarihler: 16 Nisan 2022 Cumartesi ~ 16 Nisan 2022 Cumartesi 16 Nisan 2022 15:00

Yer: THINK House

Ücret: - 110.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2022 ~ Nis 16, 2022
THINK House, üretmeye ve yaratıcılığa meraklı çocuklar için nitelikli atölyelere devam ediyor. Çocuklar İçin Yaratıcı Drama Atölyeleri’nin ilki ‘Beden ve Oyun Atölyesi’ 16 Nisan’da THINK House’da!

Çocuklar için Yaratıcı Drama: 

Beden ve Oyun Atölyesi (7-9 Yaş) 
16 Nisan Cumartesi, 15.00-17.00

Atölye Hakkında
Çocukların, oyun aracılığıyla empati duygularını geliştireceği, grubun parçası olmayı deneyimleyeceği, beden bütünlüğünü farkedeceği ve renkli dünyalarında beden dilini çözümleyeceği bu atölyede, minik THINK Dostlarımızla bol bol eğleneceğiz.

Neler Sağlayacak?
Çocuklar oyun oynamanın heyecanıyla, bedenin yaratıcılığını, beden dillerini farkederek, bu ifade biçimlerinin grup içerisinde etkilerini deneyimleyecek. Ekip çalışması dinamiklerine oyun yoluyla hakim olan çocuk, empati üzerine yapılan çalışmalarla grup içerisinde daha güvende hissetmenin yollarını keşfedecek.

İçerik
-Isınma Çalışmaları
-Beden Dili Alıştırmaları
-İfade Etme ve Empati Egzersizleri
-Hikaye Üretme Oyunu
-Takım Oyunları

Önemli Notlar:
Atölyelerimiz en fazla 12 kişiliktir. 
Atölyemize gelirken çocuklarımızın rahat etmeleri için  patik ya da spor ayakkabı getirmelerini rica ediyoruz. 

Eğitmen Nazan Demir
Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu. Michael Chekhov Europe Training The Art of Acting eğitimini tamamladı. Matteo Destro’dan Lecoq Pedagojisi üzerine, Şiirsel Komedi Maske ve Koro eğitimlerini tamamladı. Shanghai Theatre Acedemy’nin Application of the Body Language-Meng Zhenyu eğitimine katıldı.  Beş Sevim Apartmanı, Büyük Romulus, Herkes Mi Hırsız, Mutfak gibi oyunlarda rol aldı. Dulda Tiyatro’yu kurdu.

- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir. - Katılımcılar/izleyiciler alana girerken mutlaka maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılacaktır. - Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ile etkinlik gerçekleşecektir. - Sorularınız için hello@thinkhouseistanbul.com adresine e-posta gönderebilir, 0533 582 99 97 numaralı WhatsApp hattımıza ulaşabilir ya da sosyal medya hesaplarımız üzerinden bize yazabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT