Çocuklar İçin Yaz Okulu Başliyor

Çocuklar İçin Yaz Okulu Başliyor

Tarihler: 07 Temmuz 2018 Cumartesi ~ 20 Temmuz 2018 Cuma 09.00 – 13.00 - 14.00 – 17.00

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi

Ücret: Yarım günlük atölyeler 100 TL, günlük atölyeler ise 150 TL

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42 Emirgan Sarıyer İstanbul

Telefon: 012 277 22 00

Faks: 0212 229 49 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2018 ~ Tem 20, 2018

Bu yaz Sakıp Sabancı Müzesi’ne gelen çocuklar, 25 Haziran – 20 Temmuz tarihleri arasında fotoğraftan, resime, tasarımdan illüstrasyona pek çok sanat ve tasarım alanını tanıma şansı bulacaklar. Felsefe atölyesinde düşünüp, ritim atölyesinde farklı ritim enstrümanları ile tanışacaklar. Yoga ile uyum ve dengenin, kamp oyunlarında takım olmanın gücünün farkına varacaklar. 7-11 yaş arası çocukların katılabileceği atölye çalışmaları, sabah 10.00 – 13.00 ile öğleden sonra 14.00 – 17.00 saatleri arasında iki ayrı grup çalışması şeklinde yapılaktır. Katılım yarım günlük ve / ya günlük olabilir.

MÜZEDE RİTİM
Çocuklar, atölye kapsamında çeşitli ritim enstrümanlarına dair bilgiler edinecek, dünya müziklerinden ritim örnekleri üzerine çalışacaklar.

MÜZEDE TASARIM
Atölyede çocuklar el yapımı defterden, çalışan saatlere, kaligrafi sanatıyla süsledikleri tişörtlerden, baskılı çantalara kadar el becerilerini geliştirecekleri birbirinden keyifli tasarım çalışmaları yapacaklar.

MÜZEDE KAMP
Müze’nin bahçesinde kendi çadırlarını kuracak çocuklar, takım çalışması içeren etkinliklere katılarak kamp ritüellerini öğrenecekler.

İLLÜSTRASYONUN BANA SÖYLEDİKLERİ
Çocuklar, kitaplardaki illüstrasyonları inceleyerek, hikâyelerde geçen karakter ve maceralara dair illüstrasyonlar çizecekler.

BAŞYAPITIM BEN
Çocuklar, usta sanatçıların başyapıtlarını inceleyecek, bu eserlerden aldıkları ilhamla kendi başyapıtlarını yaratacaklar.

FOTOĞRAFIN HER HALİ
Fotoğraf makinesi olmadan fotografik görüntü elde edilebilir mi? Çocuklar, alternatif baskı tekniklerinden fotogram ve cyonatyp uygulamalarıyla tanışacaklar, ışıkla boyama yapacaklar.

BİR KÜÇÜK KİTAP TASARLADIM
Çocuklar, düşündükleri bir karakteri ve hikâyesini resmedecekler. Karakter ve onun hikâyesini küçük karelere çizerek bu çizimleri birleştirip kendilerine bir "storyboard" hazırlayacaklar.

MÜZEDE YOGA
Cihangir Yoga eğitmenleri eşliğinde gerçekleştirilecek derslerde, çocuklar esnekliklerini arttıracaklar ve koordinasyon becerilerini geliştirecekler.

MÜZEDE FELSEFE
Cevaplardan çok sorulara odaklanacak atölye çalışmasında çocuklar, özgüven, cesaret, yaratıcılık, çevre bilinci, insan hakları, hayvan sevgisi kavramları üzerine düşünecekler.

MÜZEDE RESİM
Teknik ve malzemeye dair bilgi vermeyi amaçlayan atölyede çocuklar akrilik, linol ve tekstil boyası gibi pek çok boya çeşidini kullanarak farklı yüzeylere uygulamalar yapacaklar.

Yaz okulu atölyeleri ücretlidir.Yarım günlük atölyeler 100 TL, günlük atölyeler ise 150 TL’dir.

Detaylı bilgi için hafta içi 09.00 – 13.00 / 14.00 – 17.00 saatleri arasında 0535 627 23 17 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT