“Çocuklar ile Müzik” Yapı Kredi Bomontiada’da Başlıyor

“Çocuklar ile Müzik” Yapı Kredi Bomontiada’da Başlıyor

Tarihler: 14 Aralık 2019 Cumartesi ~ 14 Aralık 2019 Cumartesi 16:00 – 17:00

Yer: Yapı Kredi Bomontiada

Ücret: 90 TL

Adres: Merkez Mah. Silahşör Cad. Birahane Sok. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası No:1 Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 296 29 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2019 ~ Ara 14, 2019

Yapı Kredi bomontiada, akademisyen ve keman sanatçısı Dr. Erman Türkili işbirliğinde “Çocuklar ile Müzik” etkinliklerine başlıyor. İlki 14 Aralık’ta düzenlenecek olan etkinlik, bundan böyle her ay devam edecek.

Yapı Kredi bomontiada, çocukların çok sesli müziği sevmeleri, enstrümanları ve bestecileri yakından tanımaları için öğretici ve interaktif bir etkinlik olarak tasarlanan “Çocuklar ile Müzik” atölyelerine ev sahipliği yapacak.

Ağırlıklı olarak 7-11 yaş arası çocuklara hitap eden etkinliklerde her ay yeni bir besteci ve eserleri konu edilirken, misafir sanatçıların da katılımıyla piyano, keman, gitar, arp, flüt ve viyolonsel gibi çok sesli müziğin temel çalgıları tanıtılacak. Etkinlik mini bir keman-piyano resitali ile son bulacak.

Yapı Kredi bomontiada Performans Odası’nda gerçekleşecek etkinliğin bu ayki konuk bestecisi Mozart olacak. Çocuklar Mozart’ın hayatını ve eserlerini öğrenirken, bir orkestrada yer alan tüm enstrümanları da dijital bir sunumla hem görme, hem de duyma fırsatı bulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT