Çocuklar Tepe Nautilus’un Keyifli Atölyelerinde Buluşacak

Çocuklar Tepe Nautilus’un Keyifli Atölyelerinde Buluşacak

Tarihler: 01 Ağustos 2017 Salı ~ 27 Ağustos 2017 Pazar

Yer: Tepe Nautilus

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2017 ~ Ağu 27, 2017

Tepe Nautilus AVM bu yaz tatilinde de küçük misafirlerini unutmadı. Şapka boyamadan, plaj çantası ve bileklik tasarlamaya, ahşap çiçek yapımından deniz kabuklarını boyama ve uçurtma atölyesine birbirinden keyifli aktiviteler Ağustos ayı boyunca her hafta sonu Tepe Nautilus’ta ücretsiz olarak çocuklarla buluşacak.

Ziyaretçileriyle güçlü bir bağ oluşturduğu dolu dolu 15 yılı geride bırakan, İstanbul’un köklü alışveriş merkezi Tepe Nautilus; çocuklara özel etkinlikleriyle yaz tatilini daha da keyifli hale getiriyor. Tepe Nautilus, Ağustos ayı boyunca her hafta sonu birbirinden farklı ve keyifli çocuk atölyelerine ev sahipliği yapacak.

Çocuklar bu atölyelerde, yazın ruhuna uygun olarak deniz kabukları ve şapka boyayıp, kendi plaj çantasını tasarlayabilecek. Uçurtma atölyesine katılarak eğlenceli vakit geçirip, bileklik tasarlama ve ahşap çiçek atölyesinde el becerilerini geliştirebilecek. Eğlenceli oyunlar, miniklerin el becerilerini geliştirecek atölyeler ve birbirinden keyifli aktiviteler Ağustos ayı boyunca her hafta sonu Tepe Nautilus AVM yemek katındaki etkinlik alanında, ücretsiz olarak çocuklar ve onlarla keyifli bir tatil programı yapmak isteyen ailelerini bekliyor.

Çocuk atölyeleriyle ilgili detaylı bilgiye www.tepenautilus.com adresinden ve Tepe Nautilus AVM – Facebook sayfasından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT