Çocuklar Trump Art Gallery’de ‘Picasso’ olacak!

Çocuklar Trump Art Gallery’de ‘Picasso’ olacak!

Tarihler: 20 Ekim 2018 Cumartesi ~ 20 Ekim 2018 Cumartesi 15:00 - 17:00

Yer: Trump Art Gallery

Adres: Kuştepe Mah. Mecidiyeköy Yolu Cad. No:12 Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 20, 2018 ~ Eki 20, 2018

Trump Alışveriş Merkezi’nin sergi alanı Trump Art Gallery’de ‘Kırmızı Yansımalar’ adlı resim sergisi devam eden sanatçı Gamze Lim, sergi kapsamında çocuklarla da çok özel bir resim atölyesi gerçekleştirecek. Atölyenin çıkış noktası sanat tarihine adını altın harflerle kazıyan Pablo Picasso olacak. 7-12 yaş arasındaki çocukların katılabileceği Benim Picasso’m resim atölyesi, 20 Ekim Cumartesi günü 15.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Çocuklar atölyede pastel boyalarla çalışacak ve kendi özgür renk & desen seçimleriyle Picasso’yu yorumlayacak. Hayatı boyunca üretmiş, resmin yanı sıra heykel, baskı, seramik gibi alanlarda da başarılı çalışmalar ortaya çıkarmış yüzyılın en üretken ressamı Picasso’dan yola çıkılacak atölyede çocuklar kendi Picasso yorumlarını kağıda aktaracaklar. Gamze Lim aynı zamanda ünlü ressam Pablo Picasso hakkında hem çocuklara bilgi aktaracak hem de çocukların hayal dünyasını geliştirmeleri konusunda yardımcı olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT