ÇokÇok Thai Amatör Yemek Kursu Programı

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 19 Nisan 2009 Pazar

Yer: Çok Çok Tepebaşı

Nereden Alınır: www.cokcok.com.tr

Adres: Meşrutiyet Cad. No:51 Tepebaşı Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 64 96

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 19, 2009
ÇokÇok, lezzet tutkunlarının ve müdavimlerinin merakla beklediği amatör yemek kursu programına hazırlanıyor...
Tayland mutfağının başarılı temsilcisi ÇokÇok, yoğun istek üzerine müdavimlerine ve kendi yeteneklerini keşfetmek isteyen lezzet tutkunlarına şimdi de Tay mutfağının inceliklerini öğretmeye hazırlanıyor.

Yorucu şehir hayatı ve iş temposu arasında yemekle uğraşmaya vakit bulamayanlara ya da günlük yaşamın stresinden arınmak ve yeni dostluklara yelken açmak isteyenlere alternatif olacak amatör yemek kursu programında büyülü ülkenin kültürüyle tanışacak, hazırlanması kolay değişik lezzetlerle mutfak kültürünüzü geliştireceksiniz.

Lezzetiyle olduğu kadar sağlıklı ve rafine olmasıyla da dikkat çeken Tay mutfağında aperitiflerden salataya çorbalardan ana yemeklere kadar bir çok özgün tarif ve farklı yemek seçeneği sunuluyor.

Tayland ulusal televizyonunda yemek programları hazırlayan ve Tayland Kraliyet Ailesi için yemek organizasyonları yapan ünlü Şef Bayan Nuch’un önderliğinde gerçekleşecek ve günlük katılım sağlayacak kurslarda kullanılan malzemelerden araç gerece, pişirme tekniklerinden yemeğin servis sürecine kadar tüm yöntemleri öğrenebilirsiniz.

Programın günlük olarak değişecek her menüsünde bir çorba, bir aperitif ve bir ana yemek olmak üzere toplam 3 farklı yemeğin hazırlanıp sunum aşamasındaki kısa yolculuğuna tanıklık edeceksiniz.

Tay mutfağının egzotik tatlarıyla meraklılarını buluşturacak kurs programında ürettiklerinizi ister bir kadeh şarapla isterseniz özel olarak hazırlanan egzotik kokteyller eşliğinde yemenin zevkine varabilir, keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için 212-292 64 96’yı arayabilir veya www.cokcok.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT