Cote D'azur Bölgesi Yemekleri Demo Dersi, 14 Mart'ta Le Cordon Bleu İstanbul'da!
14 Mart 2019, Perşembe 12:00 – 15:00
Le Cordon Bleu Şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Le Cordon Bleu Master Şeflerimiz; Şef Erich Ruppen, Şef Arnaud Declercq, Şef Andreas Erni, Şef Paul Métay, Şef Alican Saygı’nın sunumuyla; klasik Fransız Mutfağının yanı sıra uluslararası aşçılık tekniklerini, çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Siz sadece kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, Eğitmen Şeflerimizi izleyerek öğrenirken büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.
Bu eğitimde Le Cordon Bleu Eğitmen Şefleri, evinizde Côte d’Azur Bölgesi Mutfağına ait kendi yemeklerinizi hazırlamanın sırlarını paylaşıyor. Deniz ürünlerinin hazırlanması, Risotto tekniği, tuile hamuru yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde, Le Cordon Bleu Master Şefimiz; Taze ton balıklı Nice usulü salata, Deniz ürünlü Risotto, Kırmızı böğürtlenli ve limon sabayon soslu lale bisküvi tariflerini hazırlayacaklar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.