Cote D'Azur Bölgesi Yemekleri Demo

Tarihler: 11 Kasım 2019 Pazartesi ~ 11 Kasım 2019 Pazartesi 11 Kasım 2019 11:00

Yer: Le Cordon Bleu İstanbul

Ücret: - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2019 ~ Kas 11, 2019
Le Cordon Bleu Şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz?

Le Cordon Bleu Master Şeflerimiz; Şef Erich Ruppen, Şef Andreas Erni, Şef Alican Saygı’nın sunumlarını izleyerek çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilir ve dersin sonunda bu lezzetleri tadabilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun. Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, evinizde kendinizin hazırlayabileceği Côte D’Azur Bölgesi mutfağı’nın sırlarını paylaşıyor. 

Deniz ürünlerinin hazırlanması 
Risotto yapım teknikleri 
Tuile hamuru yapımı yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde;

Le Cordon Bleu Master Şefimiz 
Taze ton balıklı Nice usulü salata
Deniz ürünlü Risotto
Kırmızı böğürtlenli ve limon sabayon soslu lale bisküvi tariflerini hazırlayacak.

12:00 - 15:00

18 yaş sınırı vardır.
Ulaşım için lütfen linkten bilgi alınız. 

- Kurslarda 18 yaş sınırı vardır.- 12:00 – 15:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT