Le Cordon Bleu İstanbul, pastacılık ve mutfak tekniklerini öğrenmeye hevesli gastronomi tutkunları için pastacılığın büyülü kapılarını aralıyor.
Le Cordon Bleu İstanbul; pastacılık ve mutfak tekniklerini öğrenmeye hevesli gastronomi tutkunları için pastacılığın büyülü kapılarını aralıyor. Le Cordon Bleu Master Şeflerinin sizlerle Croissant (Kruvasan) ve Brioche (Briyoş) yapımının inceliklerini paylaşacağı eğitimde profesyonel teknikleri öğrenme ve deneyimleme fırsatını bulabilirsiniz.
Ders içerikleri: •Brioche hamuru yapımı ve pişirme teknikleri •Croissant hamuru yapımı, şekillendirme ve pişirme teknikleri
Ücrete dahil hizmetler: Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür tarafımızdan sağlanacaktır. Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir.
Kurslarımız maksimum 16 kişiliktir. Süre: 1 gün 18 yaş sınırı vardır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.