Cumartesi ile Sıcak Şarap Keyfi Başlıyor

Tarihler: 26 Ocak 2011 Çarşamba ~ 26 Ocak 2011 Çarşamba 26 Ocak Çarşamba, saat 19:00 - 21:00

Yer: Kayra Wine Center

Telefon: 0212 252 91 61

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2011 ~ Oca 26, 2011

Sıcak şarabınız nasıl olursa olsun, içinde Cumartesi olsun!

Cumartesi ile Sıcak Şarap keyfi başlıyor

Cumartesi Şarapları, yine büyük bir hizmete imza atıyor ve havaların iyice soğumaya başladığı şu günlerde, ev partileri ve buluşmalarında içinizi ısıtacak en lezzetli ve keyifli içecek olan “sıcak şarap” için size harika öneriler sunuyor.

İlki, eğlenceli bir sıcak şarap atölyesi… Sıcak şarap yapımı için gereken tüm püf noktaları öğrenebileceğiniz Cumartesi’li Sıcak Şarap Atölyesi, 26 Ocak Çarşamba, saat 19:00 - 21:00 arasında Kayra Wine Center’da gerçekleşecek.

Cumartesi, atölyeye katılamayacakları da düşünüyor ve tüm zincir marketlerde kendi evinizde rahatça hazırlayabileceğiniz Cumartesi Sıcak Şarap Baharatı Karışımı veriyor. İsterseniz hazır olsun isterseniz de kendi ellerinizle hazırlayın, sıcak şarabınızı Cumartesi ile yapmayı unutmayın!

Her günü bir Cumartesi eğlencesine dönüştüren Cumartesi, soğuk günlerin geldiği şu günlerde sevenlerini yine unutmadı. Cumartesi’nin son hizmeti, en güzel sıcak şarabı yapabilmeniz için tüm püf noktalarını öğrenebileceğiniz Cumartesi Sıcak Şarap Atölyesi. 26 Ocak Çarşamba günü saat 19:00 – 21:00 arası Kayra Wine Center’da gerçekleşecek olan Cumartesi Sıcak şarap Atölyesi, kendini kanıtlamak isteyenleri bekliyor.

Şarap eğitmenlerinin eşlik edeceği atölyede, 5’er kişiden oluşan grupların önünde bir tencere, tüm Cumartesi Şarapları ailesi ve baharatlar yer alacak ve katılımcılar Cumartesi ile eğlenceli bir sıcak şarap deneyimi yaşayacaklar.

Detaylı bilgi için: Kayra Wine Center / 0(212) 252 91 61 /
www.kayrawinecenter.com

Cumartesi Sıcak Şarap Baharatı Karışımı
Cumartesi, vaktini mutfakta geçirmek yerine daha çok keyfe ayırmak isteyenleri de unutmadı ve “Hazır Sıcak Şarap Baharatı Karışımı”nı hazırladı. Ocak ve Şubat ayları boyunca tüm zincir mağazalarda promosyon paketi ile birlikte verilecek olan Cumartesi Sıcak Şarap Baharatı Karışımı, içinde tarçın, portakal ve limon kabuğu, karanfil ve kakule’nin karşı konulmaz aromalarını barındırıyor.

Yapılışı:
Baharatları büyük bir kaba koyarak üzerine bir bardak su ilave edin ve kısık ateşte 5 dakika süreyle kaynatın. Ardından 1 şişe Cumartesi şarabından ilave ederek kısık ateşte kaynatmadan 30 dakika süreyle ısıtıp, sıcak olarak servis ediniz. Arzu edilirse içine şeker ve vişne likörü ilavesi yapılabilir.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT