Daha Mavi Bir Dünya, Daha Yeşil Bir Gelecek

Daha Mavi Bir Dünya, Daha Yeşil Bir Gelecek

Tarihler: 09 Nisan 2018 Pazartesi ~ 05 Haziran 2018 Salı

Yer: KidZania

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2018 ~ Haz 5, 2018

Her zaman daha iyi bir dünya için çalışan çocuklar ülkesi KidZania, Nisan ayında minik misafirlerini daha mavi bir dünya ve yeşil bir gelecek için düzenleyeceği Greener World etkinlikleriyle karşılayacak. 7 Nisan – 5 Haziran tarihleri arasında tüm KidZania’larda eş zamanlı olarak uygulanacak etkinlikler kapsamında, çocuklar iki ay boyunca birbirinden farklı atölye ve aktivitelerle merak ettikleri her şeyi öğrenebilecek.

Çocuklara gerçek hayatın birebir yansımasını sunan KidZania, deniz odaklı sivil toplum kuruluşu DenizTemiz Derneği / TURMEPA ve Sepaş Enerji iş birliği ile Nisan ayında doğa dostu çevreci minik misafirlerini Greener World etkinlikleriyle karşılıyor. Çocuklara yenilenebilir enerji türlerini öğretmek, geri dönüşümün önemi vurgulamak, sürdürülebilir enerjiyi anlatmak ve farkındalık yaramak amacıyla düzenlenen etkinliklerde, küçük çevreciler merak ettikleri her soruya cevap bulabilecek.

Greener World etkinliği boyunca yeşillere bürünecek park içinde birbirinden farklı atölye ve aktivite alanları da kurulacak. Çocuklar, KidZania’nın çevreci karakterlerinden Vita öncülüğünde daha yeşil bir dünya için neler yapılabileceğini öğrenecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT