Defne Eraslan ile Aşkı Nasıl Buluru

Tarihler: 26 Ocak 2019 Cumartesi ~ 26 Ocak 2019 Cumartesi 26 Ocak 2019 14:00

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: * Bu derste, geçerli kimliği olan öğrenciler, öğretmenler, 65 yaşın üzerindekiler, emekliler ve engelli bireyler için %20 standart fiyat indirimi uygulanmaktadır. Tam - 165.00 TL Öğrenci-Öğretmen-65 Yaş-Emekli ve Engelli İndirimi - 132.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2019 ~ Oca 26, 2019
Defne Eraslan ile Aşkı Nasıl Buluruz, 26 Ocak'ta Joint Idea Kanyon'da...

*Bu bir The School of Life etkinliğidir.

Partner seçimi verip verebileceğimiz en meşakkatli ve kritik kararlardan biri. Tekrar tekrar yanılmanın verdiği sıkıntı ve zaman kaybı olarak bize dönebilen bedelleri, oldukça yüksek. Eskiden eş seçimi ebeveynler ve sosyal çevrenin işiyken şimdi –çoğunlukla- partnerimizi kalbimizin sesini dinleyerek ve sezgilerimize dayanarak kendimiz tespit etmemiz gerekiyor. Bu pek önemli bir gelişme gibi görünse de gerçekte, pek de anlayamadığımız sebeplerle, oldukça sorunlu karakterler ve dinamikler bize çekici gelebiliyor.

ASKI NASIL BULURUZ'DA:

- Yaptığımız seçimlerin nedenlerini daha iyi anlıyoruz
- Küçük yaştaki deneyimlerimizin bize kimi, nasıl sevebileceğimize dair senaryoları nasıl verdiğini keşfediyoruz
- Tekrar eden zararlı örüntüleri inceliyoruz
- Bizi mutsuz eden insanları seçme eğilimini inceliyoruz
- Kendimizi gerçekleştirme şansımızı sabote eden en yaygın üç tekniği mercek altına alıyoruz
- Aslında daima, bizim içten içe inandığımızdan daha fazla olası partnerin var olduğunu öğreniyoruz
- Sevebileceğimiz kişi konusunda içsel senaryolarımızı genişletiyoruz.

Bu ders bizi, aşkta daha güvenli, daha yaratıcı ve daha etkili seçimler yapabilmemiz için hayati bir dizi kavrayışla donatır.

DAHA FAZLASINI KESFEDİN

Aşkı Nasıl Buluruz ana programımızı oluşturan on iki dersten biridir. Derslerimiz, ilişkiler ve iş yaşamından, kendimizi anlama ve kültürle ilişkimizi keşfetmeye; duygusal hayatın ana temalarını ele alır. Müfredatın tamamına buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu ders Aşk Zamana Nasıl Meydan Okur ve İlişkinin Röntgenini Çekin: Kalmalı mı Gitmeli mi? dersleriyle bir seri oluşturur ve birlikte The School of Life’ın ilişkiler üzerine fikirlerini kapsarlar.

DERSLER HAKKINDA

Dersler, hayatın asli ve büyük temaları hakkında faydalı ve kullanışlı bir kavrayış sağlamak için tasarlandı. Hayatın temel konuları üzerine derinlemesine düşünmeye teşvik edileceğiniz derslerde fikirlerinizi diğer açık görüşlü bireylerle paylaşma fırsatı bulursunuz.

Konunun uzmanları tarafından hazırlanan dersler, The School of Life’ın Akademik Kadrosu tarafından verilmektedir. Dersler seminer, sohbet ve grup uygulamalarının karmasından oluşur.

ATÖLYE LİDERİ

Defne Eraslan, erişkin psikiyatrisi alanında çalışan uzman hekimdir. Ege Üniversitesinde psikiyatri uzmanlığını tamamladıktan sonra, farklı ilaç firmalarında tıbbi danışman olarak çalışarak kurumsal iş hayatının talep ve zorluklarını yakından tanıma imkanı buldu. Daha sonra değişik üniversitelerde psikiyatri ve psikoloji bölümlerinde öğretim üyeliği yaptı. Şu anda serbest psikiyatrist ve psikoterapist olarak çalışıyor. 

Asistanlığından beri uluslararası psikiyatri meslek örgütlerinde liderlik yapıyor. Kaygı bozuklukları, iş psikolojisi ve kadın psikolojisi özellikle ilgilendiği alanlar. Radikal gazetesinde düzenli olarak yazdı. En büyük amacı, psikiyatrik hastalıklar ve her bireyin yaşadığı psikolojik durumların önyargısız bir şekilde konuşulabilir duruma gelmesi ve bu zorluklarla karşılaşan kişilerin yalnızlığının aşılıp destek alabilmesi. Bunun yolunun bilgi ve paylaşımdan geçtiğini bildiği için, yazılarını ve konuşmalarını çok önemsiyor.

The School of Life Istanbul

The School of Life, yalnız çocuklukta değil yaşam boyu büyümeye inanan ve hayat için iyi fikirler sunan global bir kültür girişimidir. Buradaki dersler ve sıra dışı etkinlikler hayatı beklenmedik yeni bakış açılarıyla görmeye ve yeni sorulara kapı açmaya yardımcı olur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT