Deniz Hüsrev & Zeynep Yetkin Yılmaz

Tarihler: 24 Ekim 2017 Salı ~ 24 Ekim 2017 Salı 24 Ekim 2017 19:30

Yer: Habita Coworking

Ücret: Numarasız Oturmalı - 199.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2017 ~ Eki 24, 2017
Sürekli öğrenme, öğrendiğini aktarma ve bilgisini paylaşma tutkunlarını bir araya getirme amacıyla yola çıkan PADEFİ, Zeynep Yetkin Yılmaz ve Deniz Hüsrev’in  “Sahil Kasabasına Mı Taşınsam Yoksa Kafe Mi Açsam?” atölyesi  ile karşınızda…

ACC ünvanlı profesyonel koç ve eğitim tasarımcısı Deniz Hüsrev, ACC ünvanlı yönetici koçu ve eğitmen Zeynep Yetkin Yılmaz ; bireysel ve kurumsal koçluğa ek olarak gruplara pozitif psikoloji ve koçluk teknikleri ile interaktif atölye çalışmaları ve eğitmen olarak çalışmalarını sürdürüyorlar.

İş yaşamınıza hangi bakış açısı ile baktığınız her şeyi değiştirebilir. Pencerenizden gökyüzüne bakın, neler görüyorsunuz? Şimdi bir de açık bir alana gidip, aynı gökyüzüne bakın. Neler farklı? Bu bakış açısıyla neler mümkün? İş yaşamınıza dair seçimlerinize yeni bir gözle bakmak hayatınızda neleri değiştirir.

Bu etkinliğimizde; hedefimiz, bizi biz yapan değerlerimizi, olmazsa olmazlarımızı anlamak; önceliklerimizi belirlemek ve gitmek istediğimiz rota ile ilgili zihnimizi netleştirerek eylem planımızı hazırlamak.

Eğitime kimler katılmalı:
Kendilerini sorgulamayı seven, interaktif bir koçluk çalışmasına katılmak isteyen herkes.

Eğitimin odak noktaları:
#koçluk, #değerler, #farkındalık, #kendipotansiyelinikeşfet, #ben #yetenek, #özgüven#kendini yönetebilme, #dengelenmek

Eğitim Süresi: 3 Saat 

Program
*Değerler Keşif Çalışması
*Perspektif çalışması ile Denge
*Co-active formül (Olma ve Yapma Dengesi)
*Taahhüt Çalışması 
*İnteraktif koçluk egzersizleri

Zeynep Yetkin Yılmaz, ACC, Profesyonel Koç & Eğitmen
Zeynep Yetkin Yılmaz, Uluslararası Koçluk Federasyonu (ICF) tarafından uzmanlığı akredite edilmiş (ACC) bir yönetici koçu ve eğitmen olarak Limitsiz Markası altında çalışmaktadır.  1977 yılında İstanbul’da doğmuş ve 1999 yılında İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümünden derece ile mezun olmuştur.  Kariyerine Garanti Bankası’nda Yönetici Adayı olarak başlamış ve buna paralel olarak 2000-2002 yılları arasında Yeditepe Üniversite’sinde Finans ve Bankacılık alanındaki MBA programını burslu olarak tamamlamıştır. Garanti Bankası ve HSBC bankalarında yönetici olarak çalışmış ve global firmalarla iş geliştirme fırsatlarını yakalamıştır.

ICF ACC akreditasyonunun yanı sıra NYU Career Coaching Seminar, Parentology, ORSC Fundementals (Organisational and Systems Coaching) ve Awareness IQ sertifikalarına sahiptir. ICF, ÖRAV, TEGEV gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarının gönüllü projelerinde yer alarak toplumsal sorumluluklarını yerine getirmekten keyif almaktadır.  

Takım koçluğu ve Kariyer koçluğu çalışmalarının yanında profesyonel hayata dönen annelerin kariyerlerini özgüvenli sürdürmeleri ve mutlu Çocuklar yetiştirmeleri idealleri arasında yer almakta için annelere yönelik Pozitif Ebeveynlik üzerine özel Projeler geliştirmektedir. 

Deniz Hüsrev , ACC, Profesyonel Koç & Eğitmen ve Pozitif Psikoloji Uzmanı
Mayıs, 1982 İstanbul doğumludur. Saint Joseph Fransız Lisesi’nden mezun olup, Purdue Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü tamamladıktan sonra profesyonel hayata atıldı. Deniz Hüsrev, dokuz yıl Amerika, bir buçuk yıl Arjantin’de yaşadıktan sonra 2010 senesinde İstanbul’a geri taşındı. Kurumsal hayatta yaklaşık 8 sene kadar global şirketlerde danışmanlık ve stratejik planlama gibi görevlerde çalıştı.

2013 senesinden beri Limitsiz Markası altında Uluslararası Koçluk Federasyonu ACC ünvanlı Profesyonel Koç ve Eğitim Tasarımcısı olarak çalışıyor. Temel koçluk, takım ve ilişki koçluğu eğitimini tamamladıktan sonra Ocak 2016 itibariyle başladığı University of East London’daki Uygulamalı Pozitif Psikoloji ve Koçluk Psikolojisi yüksek lisans programına devam ediyor. Bireysel ve kurumsal koçluğa ek olarak gruplara uzmanlık alanı olan pozitif psikoloji ve koçluk teknikleri ile interaktif atölye çalışmaları ve eğitimler düzenliyor. ICF, EMCC, IODA derneklerinde aktif kurul üyeliği yapıyor. Çeşitli sosyal toplum kuruluşları ile gönüllü projelere destek oluyor.

Kendisi için “Paylaşımcı, dinamik, üretken; sürekli geliştiği ve insanların gelişim ve dönüşümlerine destek olduğu bir hayat” hayal ediyor.

- Numarasız oturma düzeni vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT