Deniz Ürünleri workshop etkinliği Gastronometro'da gerçekleşecek.
"Deniz ürünleri atölyemiz ile; Gastronometro mutfaklarında buğu dersem çık, fırın dersem çıkma! Somon’dan Karides’e, gizli kalmış reçetelerin sayfalarını aralıyoruz… Kopya çekmek isteyenler bir adım öne!""
Somon Tiradito; Panzu Sosu Eşliğinde Istakoz Brokoli Dolması; Mango Sosu Eşliğinde Kabak Spagettiye Sarılı Karides; Kinoalı Yeşil Elma Salatası Eşliğinde
10:00 – 14:00
- Gastronometro, Türkiye’nin lider gastronomi platformudur.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır. - Eğitmen şefler eşliğinde gerçekleşen atölyelerde mutfağınıza değer katma imkanı bulursunuz.- Türkiye’nin en ileri teknolojili, 14 istasyonlu workshop mutfağında size ayrılmış istasyonunuzda pratik yaparsınız.- Menülere göre eşleştirilmiş içecek ikramlarının tadını çıkarırsınız.- Gastronometro tarihleri ve bilgileri değiştirme hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.