"Deniz ürünleri pişirmenin püf noktalarını öğreneceğimiz ve harika bir menü hazırlayacağımız bu workshop’u kaçırmayın.
Hala dünyanın en sağlıklı, en çeşitli ve leziz menüleri deniz ürünleriyle hazırlanıyor.
Fakat deniz ürünlerini evde pişirmek fazladan bilgiye, özen ve dikkate, inceliğe ihtiyaç duyuyor."
Sebze ve krema soslu levrek buğulama, buharda yasemin pilavı Taze baharat ve sarımsaklı deniz mahsulleri yahnisi, sarımsaklı çıtır bagetler ile Hardal ve taze kekik marineli fırında somon fileto, parmesan peynirli patates püresi, sote brokoli Fırında tahin helva (ikram)
17.00-20.00
- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Etkinlikler İntema Yaşam mağazası içerisinde bulunan açık İntema Yaşam Akademi mutfağında yapılmaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda çift kişi çalışılmaktadır.- Etkinlik sırasında katılımcılar fotoğraf ve video çekilebilirler.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.- Etkinlik sırasında İntema Yaşam tarafından web sitesi ve sosyal medya dahil olmak üzere tüm iletişimlerinde kullanılmak üzere fotoğraf ve video çekimi yapılabilir. Biletin satın alınmasıyla katılımcı bu koşulu kabul etmiş sayılır.- Etkinlik başladıktan 45 dakika sonra gelen katılımcılar atölyeye katılamayacaklardır. - Minimum 3 kişilik bilet satışı olmadığı takdirde atölye iptal edilecektir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.