Deniz Ürünleri

Tarihler: 03 Haziran 2023 Cumartesi ~ 03 Haziran 2023 Cumartesi 03 Haziran 2023 17:00

Yer: Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Avni Dilligil Sok. No:12 Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Telefon: 0212 211 87 52 - 0530 968 55 58

Web: http://www.uslaakademi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 3, 2023 ~ Haz 3, 2023

Bir sonraki alışverişinizde balıkçınıza “Levreği asıl böyle yapacaksın!” diye hava atmanızı sağlayacak, deniz ürünleriyle alakalı enfes bilgilerle sizi alabora edecek bir atölyeye katılmaya ne dersiniz?

Marine levrek, hardal, roka ve baharatlı baget ekmekler

Taze baharat ve sarımsaklı deniz mahsulleri yahnisi, sarımsaklı çıtır bagetler ile•

Hardal ve taze kekik marineli fırında somon fileto, parmesan peynirli patates püresi ve sote brokoli

Portakallı İrmik helva (İkram)

Atölyelerimizde sunduklarımız;

2' adet içecek ve 2 adet su ikramı

1 adet Usla önlüğü•

Dijital reçete ve isme özel sertifika

Etkinlik Kuralları:

• Atölye biletleri kişiye özeldir. Atölye başlamadan önce bilet ve katılımcı isim/bilet/yaş kontrolü yapılmaktadır.• Tüm atölyelerde dijital isme özel “USLA Atölye Katılım Sertifikası” ve “Reçete” verilmektedir.• Atölye girişinde reçetelere ulaşabilmek adına telefonlarınızın ‘’qr kod okuma’’ özelliğinin açık olması veya qr okuma programı yüklü olması gerekmektedir.• Yemek atölye sınıfımız 18 kişilik tam donanımlıdır. Etkinliğin çeşidine göre her istasyonda bir ya da iki kişi çalışacak şekilde plan yapılır.• Çok amaçlı profesyonel sınıfımız 16 kişilik ve profesyonel ekipmanlardan oluşmaktadır.• Pastacılık atölye sınıfımız 12 kişiliktir.• Çikolata atölye sınıfımız 7 yetişkin, 10 çocuk katılımı için hazırlanmıştır.• Kokteyl atölyeleri 8 kişinin aynı anda eğitim alabileceği tam donanımlı ekipmanlar ile Gusto By Usla Bar alanında gerçekleşir.• Açılmış atölyeler için sınıflarda değişiklik yapma hakkını USLA kendisinde saklı tutmaktadır.• USLA gerekli gördüğü durumlarda, katılımcıların ödemiş olduğu etkinlik ücretini iade ederek organizasyonu iptal etmek hakkını saklı tutar.• USLA gerekli gördüğü durumda etkinliklerde içerik ve tarih değişimi yapma hakkını saklı tutar.• Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un 48. Maddesinde belirtildiği şekli ile, “mesafeli sözleşmelerde kapsam dışı sözleşmeler, tüketici ile satıcı ve sağlayıcının hak ve yükümlülükleri, cayma hakkı, bilgilendirme yükümlülüğü, teslimat ile diğer uygulama usul ve esasları yönetmelikle belirlenmektedir”. Bu maddeye kapsamında 27.11.2014 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği'nin “cayma hakkının istisnaları” başlıklı 15 inci maddesinin g bendinde açıkça belirtildiği şekli ile “Taraflarca aksi kararlaştırılmadıkça, tüketici aşağıdaki sözleşmelerde cayma hakkını kullanamaz: Belirli bir tarihte veya dönemde yapılması gereken, konaklama, eşya taşıma, araba kiralama, yiyecek-içecek tedariki ve eğlence veya dinlenme amacıyla yapılan boş zamanın değerlendirilmesine ilişkin sözleşmeler.” Hükmüne istinaden alınmış olan USLA Atölye biletlerde iade ya da değişiklik kesinlikle yapılamamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT