Desen Desen Baskı Atölyesi

Tarihler: 15 Ocak 2021 Cuma ~ 15 Ocak 2021 Cuma 15 Ocak 2021 19:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2021 ~ Oca 15, 2021
"Güneşli ve bulutlarla dolu bir gökyüzünü ya da yağmur tanelerinin arasında bir gökkuşağını desene dönüştürmeye ne dersin? Bu atölyede minyatür resimlerdeki örüntü doğa desenlerinden yola çıkıyoruz."

"Eva, sünger ve çeşitli geri dönüşüm malzemeleriyle baskı kalıplarımızı hazırlıyor, farklı renklerde akrilik boyalarla motifler yaratıyoruz. Atölyede, yaklaşık 2000 yıl önce kullanılan baskı tekniği ve geometrik desen formları üzerinde çalışıyor, el-göz koordinasyonumuzu ve ince motor yeteneklerimizi geliştiriyoruz.

Zoom Meeting uygulaması üzerinden rehber eşliğinde gerçekleşen çevrimiçi sergi turuna katılan çocuklarla sergiyi interaktif bir şekilde deneyimleyerek keşfediyoruz."

İlişkili Sergi: Minyatür 2.0, Güncel Sanatta Minyatür
Yaş: 4 - 6

Önemli Bilgilendirme:

Videolara çevrimiçi erişim, atölyeyi dilediğiniz zaman kolayca gerçekleştirmenizi sağlıyor.Pera Öğrenme’nin hazırladığı atölye videosu ve malzeme listesini size ulaştırabilmemiz için biletinizi satın aldıktan sonra, referans numaranızla birlikte, isim-telefon ve e-posta adresinizi ogrenme@peramuzesi.org.tr adresine iletmelisiniz. Atölyede kullanılacak malzemeler katılımcının kendisi tarafından temin edilecektir. Bu atölyeyi satın alan herkes, 10 Aralık 2020 tarihinde 17:00-17:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek çevrimiçi rehberli sergi turuna katılma hakkı kazanır.

- Video, dilediğiniz zaman atölyeyi evde uygulayabilmeniz amacıyla hazırlanmıştır.-Pera Öğrenme’nin hazırladığı atölye videosu ve malzeme listesini size ulaştırabilmemiz için biletinizi satın aldıktan sonra, referans numaranızla birlikte, isim-telefon ve e-posta adresinizi ogrenme@peramuzesi.org.tr adresine iletmelisiniz. Atölyede kullanılacak malzemeler katılımcının kendisi tarafından temin edilecektir.-Bu atölyeyi satın alan herkes, 10 Aralık 2020 tarihinde 17:00 - 17:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek çevrimiçi rehberli sergi turuna katılma hakkı kazanır.-Detaylı bilgi: ogrenme@peramuzesi.org.tr-PERAkart aile ile Pera Çocuk atölyeleri %50 indirimli!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT