Didem Ece - İmajınla Markalaş

Tarihler: 24 Eylül 2019 Salı ~ 24 Eylül 2019 Salı 24 Eylül 2019 19:30

Yer: Mastercamp Eğitim Platformu

Ücret: Numarasız - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2019 ~ Eyl 24, 2019
Didem Ece ile İmajınla Markalaş atölyesi, 24 Eylül'de Mastercamp Eğitim Platformu'nda sizlerle.

Öyle ya da böyle, hepimizin çevremizde yarattığı bir algı var. Bu algıyı en iyi yönetme şekli ise çevremizde yaratığımız algının en iyi şekilde yönetilmesinden geçiyor. Kişisel markamızı iyi yönetmek, amaçlarımızı, değerlerimizi, kim olduğumu da dış dünyaya en etkin şekilde yansıtmanıza yardımcı oluyor. Oluşturduğumuz repütasyon da, bize profesyonel başarı, yüksek özgüven, daha iyi ilişkiler olarak geri dönmektedir. 

2001 yılından itibaren Profesyonel iş hayatında, Kişisel Marka, Kurumsal Stil Danışmanı, Kreatif Direktör, Pazarlama ve İletişim Danışmanı, PR ve Medya Yönetimi alanlarında çalışmakta olan Didem Ece ile gerçekleştireceğimiz “İmajınla Markalaş” workshop’umuzda, mevcut kişisel kalitemizi en iyi şekilde ortaya koymamızı sağlayacak en etkili yöntemleri öğreneceğiz. Bunu yaparken de sizi "tek" kılan, yani kişisel marka değerinizi en çok vurgulayan özelliklerimizin farkına varacağımız, bunları ön plana çıkarmamızı ve markalaşmamızı sağlayacak konularda ise hep birlikte çalışacağımız etkinliğimize katılmak isteyen herkesi bekleriz.

Didem Ece Kimdir?
Didem Ece 2001 yılından itibaren Profesyonel iş hayatında; Kişisel Marka, Kurumsal Stil Danışmanı, Kreatif Direktör, Pazarlama ve İletişim Danışmanı, PR ve Medya Yönetimi alanlarında çalışmaktadır. Ayrıca yurt içi-yurt dışı birçok Sosyal Sorumluluk Projesi, Sponsorluklar ve Fuar/Etkinlik organizasyonu hazırlık süreçlerini yürütmüş, yönetmiş ve temsilci/iş ortağı olarak yer almıştır. Bu süreçte Marka ve Algı Yönetimi, Kişisel Marka ve İmaj Yönetimi, Halkla İlişkilerde İletişim, Çağdaş Yönetimde Liderlik, Beden Dili, Kişisel ve Kurumsal İmaj Danışmanlığı eğitimlerini tamamlayarak, konuşmacı ve danışman olarak; İlk İzlenim, Algı Yönetimi, Kurumsal ve Kişisel Stil, Marka ve 5 Duyu, İş Yaşamında Kişisel Marka ve İmaj Yönetimi, Beden Dili, Zaman Yönetimi konularında kurumsal iş hayatında birçok seminer ve sosyal sorumluluk projeleri yönetiminde yer almıştır. Çok yönlü çalışmalarına Profesyonel İş Dünyası’nda Kişisel ve Kurumsal Marka Danışmanı, İletişim Danışmanı, Eğitimci olarak devam eden Didem Ece; medya ve iletişim yönü, pozitif enerjisi, hareketliliği, girişken, sıcakkanlı, ikna kabiliyeti çok yüksek, güler yüzlü ve sabırlı olması gibi özellikleri ile de dikkat çekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT