Dijital Dünyada Hikaye Anlatıcısı

Tarihler: 17 Ocak 2021 Pazar ~ 17 Ocak 2021 Pazar 17 Ocak 2021 18:30

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: - 1900.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2021 ~ Oca 17, 2021
Dijital Dünyada Hikaye Anlatıcısı Olmak ve Sosyal Değişim atölyesi 17 Ocak'ta...

"Bütün dünya düzeni değişirken, iletişim ve ikna becerilerinin önemi katlanarak arttı ve değişen tek şey iletişimin şekli oldu.

Resim, taş tablet, papirüs, kitap, film, sms, whatsapp, Zoom ve sanal gerçeklik ile anlatmaya çalıştığımız şeyin özünde hep iyi bir “hikaye” var.

Özetle, nasıl anlattığımız, ne anlattığımızdan daha önemli bir hale gelmiş durumda.

MasterCamp Storytelling eğitimi, iletişim araçları fark etmeksizin ve disiplinler arası uygulanabilir yöntemleri ile yazılı, sözlü veya sözlü olmayan her türlü iletişim şeklinde işinize yarayacak araçları size kazandırmayı amaçlayan bir eğitimdir.

Çözüm ortaklarımızdan edX üzerinden Michigan Üniversitesinin “Storytelling for Social Change” eğitim modülü de programın içerisinde eğitim koçluğu ile katılımcılara sunulmaktadır.

Eğer siz de toplantılarınızda, görüşmelerinizde ve zoom sunumlarınızda katılımcılarınızın dikkatini bir anlığına bile olsa kaybetmeyen konuşmalar yapmak ve içerikler tasarlamak istiyorsanız, MasterCamp Storytelling eğitimi tam size göre."

Eğitmenler: Uğur Batı,  Hasan Gümen, Zuhal Gürçimen

- Eğitim için biletinizi satın aldıktan sonra, Zoom adlı ücretsiz uygulamayı telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.- Etkinlik linki ve şifresinin size iletilebilmesi için biletinizi satın alırken güncel e-mail ve cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Etkinliğe katılmanız için gereken Zoom linki ve şifresi etkinlikten önce sistemde kayıtlı olan e-mail adresinize web sitemiz tarafından gönderilecektir. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak eğitime katılamamanız halinde web sitemizin veya organizasyon firmasının sorumluluğu bulunmamaktadır. - Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle eğitime zamanında katılamaması, bu sebeplerle eğitimin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya web sitemizin sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT