Diksiyon, Ses ve Konuşma Sanatı

Tarihler: 04 Nisan 2021 Pazar ~ 04 Nisan 2021 Pazar 04 Nisan 2021 13:30

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: THINK House Certified The Art of Diction, Voice and Speech (1 Kişilik Sertifikalı Online Katılım): 380 TLTHINKBIG Genel (1 Kişilik Online Katılım): 320 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 4, 2021 ~ Nis 4, 2021
Diksiyon, Ses ve Konuşma Sanatı Eğitimi - Online Katılım etkinliğinde siz de yerinizi alın.

THINK House Ana Müfredat
Diksiyon, Ses ve Konuşma Sanatı Eğitimi (Online Katılım)
THINK House Certified The Art of Diction, Voice and Speech

Eğitmen: Ahmet Ayaz Yılmaz

4-11-18-25 Nisan ve 2-9-16-23 Mayıs Pazar Günleri, 13.30-15.00

Süre: 4 Nisan’dan İtibaren Her Pazar

8 Hafta/ Toplam 12 Saat

Türkiye’de ilk kez psikofelsefe workshoplarını başlatarak kayda değer bir kültür hareketine imza atan THINK House’dan, konuşma sanatına dair benzersiz bir eğitim programı!

Diksiyonunuzu, kusursuz hale getirmeye var mısınız? THINK House, sizin için pratik ve uygulana-bilir bir eğitim programı hazırladı.

İhtiyacınız olan bilgiye erişip, kusurlarınızı düzeltmek için egzersiz yapabileceğiniz bu ideal eğitim programı, konuşma sanatına dair çok yönlü bir kavrayış sunuyor.

Seslerin oluşumu nasıl gerçekleşir?
Seslerin oluşumuna bağlı diksiyon kusurlarının giderilmesi nasıl mümkündür?
Yaygın artikülasyon (sesletim) bozukluklarının tespiti ve giderilmesinde etkin olan teknikler, uygula-malı egzersizler nelerdir?
Ağız ya da şive sebebiyle oturmuş diksiyon kusurlarının kırılması için neler yapılabilir?
Türkçe’ye başka dillerden giren kelimeler kaynaklı oluşan kusurların üstesinden nasıl gelebiliriz?
Diksiyon ve ses kullanımında kusursuz hale nasıl ulaşabiliriz?
Fonetik biliminin detayları nelerdir?

Bireysel gelişiminde fark yaratmak isteyenleri, konuşmayı, sanata dönüştüren bu benzersiz eğitim programına bekliyoruz.

Kimler Katılmalı
Diksiyonun kurallarını ve fonetik biliminin gerekliliklerini tanımak isteyen bireyler
Diksiyon kusurlarını keşfedip, nasıl düzeltebileceğini, hangi egzersizler yapması gerektiğini öğren-mek isteyen bireyler.
Daha etkili sunumlar gerçekleştirmek isteyen profesyoneller, eğitmenler, koç-lar, danışmanlar ve öğrenciler.

Eğitmen: Ahmet Ayaz Yılmaz
Ahmet Ayaz Yılmaz, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro bölümü’nde oyunculuk üzerine lisans eğitimini, İstanbul Aydın Üniversitesi'de Sahne Sanatları programında ise master eğitimini ta-mamlamıştır. Başta Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu olmak üzere birçok ulusal ve uluslararası kuruluşta eğit-menlik ve eğitici eğitimleri yapmakta ve dersler vermeye devam etmektedir.

Ankara ve İstanbul Devlet Tiyatrosu, Star TV ve Fox TV gibi kuruluşlarda oyunculuk yapmıştır. Merkezi Bul-garistan'da bulunan, tüm doğu avrupa ve merkez asya ülkelerine hizmet veren, PETRI (Peer Education Rese-arch Institute) Uluslararası Akran Eğitimleri Araştırma Enstitüsü'nün Master Eğitmen'i olarak dünyanın 12 ülkesinde eğitimler vermiştir . Aynı zamanda merkezi Ürdün'de bulunan Arap Ülkelerine hizmet veren (NCCA) Uluslararası Performans Araştırmaları Merkezi’nin Tiyatro Tabanlı Eğitim alanında kabul görmüş ve yeterliliği kanıtlanmış 5 Master Eğitmeninden biridir.

Yönetmenlik ve Oyunculuk deneyimlerinin yanısıra, TRT, TLC, TRT Belgesel, Nat Geo vb. kanallarda seslen-dirmeye sanatçılığı yapmıştır. Akademik kariyerine tiyatro, diksiyon ve fonetik çalışmalarını üzerine devam etmektedir. Birçok kurumsal markaya, kurum ve kuruluşlara “Hitabet Sanatı” , “Fonetik ve Ses, Konuşma” eğitimleri vermeyi sürdürmektedir.

- Atölye için biletinizi satın aldıktan sonra, Zoom adlı ücretsiz uygulamayı telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.- Atölye linki ve şifresinin size iletilebilmesi için biletinizi satın alırken güncel e-mail ve cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Katılıma dair bilgiler biletiniz üzerinde ve komfirmasyon ekranında yer alacaktır. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak atölyeye katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.- Kullanacağınız katılım bilgileriniz, Biletix tarafından size gönderilen onay mailinde yer alacaktır.- Üyeliğinizi kullanarak aldığınız biletinizin detayları ve online izleme kodunuz aynı zamanda, üyeliğinizin altında bulunan Biletlerim sekmesinde de bulunmaktadır.- Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle atölyeye zamanında katılamaması, bu sebeplerle atölyenin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya Biletix'in sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.- Belirtilen ücret, bu sekiz buluşmayı kapsar. İçerik dili Türkçe'dir. Program, içerik zenginliğinin aktarımını kolaylaştırmak adına, sınırlı sayıda katılımcı ile yürütülecektir.- Seminer sonrası, sertifika programına katılmak isteyen katılımcılarımız, bilet seçimlerini bu doğrultuda yapabilirler.- Atölye çalışmamız zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecektir. Bilet almanızın ardından size özel erişim linkine ait bilgiler, e-mail adresinize gönderilecektir. Not: Sorularınız için hello@thinkhouseistanbul.com adresine e-posta gönderebilir, 0533 582 99 97 numaralı WhatsApp hattımıza ulaşabilir ya da sosyal medya hesaplarımız üzerinden bize yazabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT