Doğa Koleji Kurabiye Şenliği

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 04 Ocak 2009 Pazar 29 Aralık 2008 / 4 Ocak 2009

Yer: CarrefourSA Maltepe Park Alışveriş Merkezi

Adres: Maltepe Maltepe İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Oca 4, 2009
YENİ YILA GİRERKEN Doğa Koleji, Tüm Çocukları “DEV KURABİYE EVİ”nde Yeni Yıl Kurabiyeleri Pişirmeye Davet Ediyor.
29 Aralık 2008 / 4 Ocak 2009
CarrefourSA Maltepe Park Alışveriş Merkezi
Kendin YAP,Kendin PİŞİR, Kendin YE.. Yani Kendin ÜRET ve İKRAM ET!!…
Her şeyin hazır bulunduğu günümüzde çocuklar, Doğa Koleji’nin Dev Kurabiye Evi’nde kendi elleriyle pişirdikleri kurabiyelerden tatmanın hatta tattırmanın verdiği mutluluğu yaşayıp, üretmenin keyfine varıyorlar.
Doğa Koleji, eğlenerek ve yaşayarak öğrenme felsefesini sadece öğrencileriyle değil tüm çocuklarla paylaşıyor. CarrefourSA Maltepe Park’ta kurulan 40 metrekarelik kurabiye evinde çocuklar usta Doğa aşçılarının önderliğinde nasıl kurabiye yapabileceklerini öğrendiler. Türkiye’de ilk defa bir eğitim kurumu tarafından gerçekleştirilen Dev Kurabiye Evi Şenliği ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor…

Doğa Koleji, 6 Aralık 2008’de CarrefourSA Maltepe Park AVM’de, 40 metrekarelik bir Kurabiye Evi kurdu. 4 Ocak 2009’a kadar açık kalacak olan Kurabiye Evi’nde çocuklar, Doğa Koleji aşçıları ve öğretmenleri eşliğinde lezzetli kurabiyeler yaparken kendi yaptıkları kurabiyeleri tatma ve tattırma fırsatını da yakalıyorlar..
Doğa Koleji, tüm çocukları CarrefourSA Maltepe Park Alışveriş Merkezi’ne kurulan “Dev Kurabiye Evi”nde kurabiye pişirmeye davet ediyor. Minik konuklar, 5 Aralık Cuma günü kurulan 40 metrekare büyüklüğündeki Kurabiye Evi’nde 4 Ocak 2009’a kadar nefis kurabiye kokuları yayacak. CarrefourSA Maltepe Park ziyaretçileri Doğa Koleji Kurabiye Şenliği süresince 13.00 - 21.00 saatleri arasında Dev Kurabiye Evimiz’i ziyaret edebilecek, minik aşçılar hayallerindeki kurabiyeleri yaparken dev kurabiye evinde Hansel ve Gratel’in masal dünyasına lezzetli bir yolculuk gerçekleştirebilecek.

Kendin yap, kendin pişir, kendin ye yani üret!
Her şeyin hazır bulunduğu günümüzde, çocuklar kendi elleriyle pişirdikleri kurabiyelerden tatmanın hatta tattırmanın verdiği mutluluğu yaşayıp, üretmenin keyfine varıyorlar.. Eğlenerek öğrenme anlayışını benimseyen, ‘Doğa Konseptli Eğitim Modeli’yle çığır açan Doğa Koleji bu aktivitede miniklerimizin tüketim toplumu çizgisinden çıkıp, üreten, paylaşan bireyler olmalarına katkıda bulunmayı, onların kaliteli zaman geçirmelerini, el becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirmeyi amaçlıyor.
“Lezzetten çok sevgi var”
Kurabiye Evi’nin açılışı büyük ilgi gördü. Doğa Koleji öğrenci ve velilerinin yanı sıra CarrefourSA Maltepe Park müşterilerinin de dikkatini çeken Kurabiye Evi’nde kurabiye kokuları yükseldi. Çocuklar için özel olarak hazırlanan kurabiye tezgâhlarında Doğa Koleji’nin madalyalı aşçılarının önderliğinde hazırlanan hamurlar kurabiye kalıplarında şekillendirildi. Yaptıkları kurabiyeleri yiyen minik aşçıların mutluluğu görülmeye değerdi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT