Doğaçlama Atölyesi

Tarihler: 16 Temmuz 2018 Pazartesi ~ 16 Temmuz 2018 Pazartesi 16 Temmuz 2018 12:00

Yer: Açık Diyalog İstanbul

Ücret: 5 Günlük Paket Fiyatı - 531.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 16, 2018 ~ Tem 16, 2018
7-10, 11-15 Yaş çocuklar için Doğaçlama Atölyesi, 16 – 20 Temmuz tarihleri arasında Açık Diyalog İstanbul’da!

Doğaçlama tiyatro, tiyatro tarihinde ki en eski türlerden birisidir. Önceden yazılmış metne dayanmayan, tamamen kurgusuz canlı tiyatrodur. Doğaçlamak; senaryosuz oynamaktır. Diyalog, hareket, hikâye ve karakterler oyuncu tarafından kendiliğinden yaratılır. Enerjik, eğlenceli ve genellikle komedi anlayışıyla oynanan bir tiyatro türüdür. Çocuklar hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını kullanarak kendi kahramanları ve olaylarını oluşturmakta serbesttir. Doğru ya da yanlış yoktur. Bu ders çocuklara güvenli bir ortam sunar ve yeni arkadaşlıklar kurma fırsatını sağlar. Her hafta dersimiz eğlenceli ve iletişim odaklı ısınma oyunlarıyla başlar. Fiziksel olarak aktif bir ders olduğundan, çocukların rahat giyinmeleri tavsiye edilir. Çocuklarımız son dersi minik bir gösteriyle tamamlayacaktır.

Doğaçlama atölyesine katılan her çocuk hızlı düşünüp hızlı hareket etme becerilerini arttırır ve aktif olarak dinlemeyi öğrenir, sözlü-sözsüz ifade becerilerini geliştirmeyi öğrenir ve hayal gücünü geliştirir, korkularını yenmeyi öğrenir ve özgüvenini arttırır, yargılamamayı, bireysel ve grup halinde çalışmayı / birlikte karar vermeyi öğrenir, gözlemleme yeteneğini ve problem çözme becerilerini geliştirir, lider olmayı ve geri planda kalmayı öğrenir.

DENİZ KARA HAKKINDA,
Deniz Kara Zürih’te doğdu büyüdü. 15 yaşında Amerika da aldığı lise eğitiminden sonra Zürih'te İşletme eğitimini tamamladı. 2012’de Los Angeles'a taşındı. 2015 de New York Film Academy (NYFA) Güzel Sanatlar Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Hollywood da film, dizi ve reklam setlerinde çalışarak tecrübe kazandı. Oyunculuk ile birlikte kamera arkası ile ilgili tecrübe de kazandı. Ünluü oyuncu James Franco'nun okulu, Studio 4, ve özel oyunculuk koçundan dersler aldı. 2017’de Hollywood’da bulunan First Access Entertainment şirketinde, talent management bölümünde staj yaptı. 2016-2018 arasında University of California Los Angeles (UCLA), Entertainment Studies - TV&Film yönetmenlik ve oyunculuk eğitimini tamamladı. Senaryosunu kendi yazdığı ve yönettiği kısa filmler cekti. Sinemaya olan tutkusu dışında cocuklara ozel dersler verdi. Ayrıca Los Angeles’ta bir sanat vakfı olan, Young Storytellers Foundation'da gönüllü olarak çalıştı; çocuklarla birlikte yazdıkları hikayeleri eğitim sonunda sahnelediler. Şimdi Istanbul’da yeni projeler üzerine çalışmakta ve çekeceği yeni kısa filmin hazırlıklarını yapımakta.

* Etkinlik, 7-10, 11-15 Yaş için uygundur.

Kurallar: Yerimiz kısıtlı olduğu için kayıtların kadar yapılması gereklidir, yapılan başvuruların tarafımıza iletilmesi rica olunur.

- Etkinlik 16 – 20 Temmuz tarihleri arasında, 5 gün boyunca 12:00-13:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.- Yerimiz kısıtlı olduğu için kayıtların kadar yapılması gereklidir, yapılan başvuruların tarafımıza iletilmesi rica olunur.- Etkinlik, 7-10, 11-15 Yaş için uygundur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT