Doğal Nefese Giriş

Tarihler: 10 Şubat 2016 Çarşamba ~ 10 Şubat 2016 Çarşamba 10 Şubat 2016 18:00

Yer: Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu

Ücret: 1. Kategori - 120.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 10, 2016 ~ Şub 10, 2016
"Doğal Nefese Giriş" semineri Four Points by Sheraton'da gerçekleşecek.

"Doğal Nefes Seansı nedir?

Doğal Nefes Seansları her şekilde daha sağlıklı ve huzurlu olabilmenin en güvenli ve en kolay yolu. Doğal Nefes seansları üç seviyede ilerliyor; Beden, zihin ve ruh. Seanslarda nefes koçu desteğiyle beden doğru ve doğal nefesi öğrendiğinde bilinçaltında bulunan ve bizi limitleyen düşünce sistemleri de arınmaya başlar. Seanslarda çoğu kişi üst farkındalık düzeylerine ulaştığını, hayatı net bir şekilde algılayabildiklerini söylüyor.

Nasıl çalışıyor?
Seanslarda kullandığımız derin, tam, bağlantılı nefes sayesinde bedenimizde büyük enerji açılımları olmaya, böylelikle bilinçaltının derinliklerine ulaşabilmeye başlarız. Limitli nefes alışkanlıkları açıldıkça beden oksijenle, yaşam enerjisiyle dolmaya başlar. Nefesi özel nefes alışveriş şekilleri, tonlama egzersizleri, afirmasyonlar ve seans öncesinde belirlediğimiz niyetlerle kolaylıkla açabiliyoruz. Bu metod doğal, kolay ve kısa sürede verdiği gözle görülür sonuçlarla varolan dönüşüm metodları içerisinde en tatmin edici olanıdır. Özel bir yetenek, efor veya fiziksel durum gerektirmeyen doğal nefes seansları herkes tarafından yapılabilir. 

Doğal nefes seansları için mutlaka bir nefes koçuyla mı çalışmam gerekir?
Doğal nefes çalışmalarına başladığınız ilk zamanlarda nefes koçuyla çalışmak, onun rehberlik ve desteğini almak daha güvenlidir. Nefes seanslarında ilerledikçe ve artık beden doğal nefesi öğrendiğinde kişi tek başına da çalışmaya başlayabilir. Nefesin açılması için gereken 5 ile 15 arasındaki seansı uzman nefes koçları ve eğitmenlerinin gözetiminde, nefes seminerlerinde yapmak en doğru seçimdir.

Bu seansler ne işe yarayacak?
Tam, derin, doğal, aktive bir nefesin yararları saymakla bitmez. Bu nefes bize öncelikle daha fazla enerji ve canlılık getirecektir. Bugün tıbben bilinen kırkın üzerindeki anarobik yani oksijensiz ortamda varolabilen hastalıklara doğal bir korunma sistemidir. Doğal nefes seansları sonrasında bedenimize giren oksijen miktarı ve kandaki oksijen oranı %3-4 oranında arttığı tespit edilmiştir, bu tür hastalıkların (en önemlisi kanser) oksijen zengini ortamlarda varolamadığı tıbben bilinmektedir. Doğal nefes seansları ve nefes seminerleri sonrasında katılanların yaşamlarında gözle görülür pozitif değişiklikler olmaktadır.

Seminerlerimize katılanların tecrübe ettiği bazı durumlar; 
844 Alma ve vermede duyulan mutluluk 
845 Daha iyi fiziksel ve mental sağlık 846 Alkol bağımlılığının bitmesi 
847 İnsanları yargılama isteğinin bitmesi 
848 Bağışıklık sisteminin güçlenmesi 
849 Her yönden (fiziksel, duygusal, mental) hafifleme 
850 Derin bir içsel huzur 
851 Sigarayı bırakma 
852 Yatıştırıcı (depresyon) ilaçları kullanmayı bırakma 
853 Bağımlılıklardan özgürleşme
854 Kolay doğum
855 Karma tecrübelerin temizlenmesi
856 Bedendeki stresin azalması
857 Daha iyi dolaşım bir sistemi
858 Yaşama karşı daha istekli ve şevkli olma
859 Bol neşe, coşku, mutluluk
860 İç ve dış tatmin

Nefesiniz Yaşamınız Demek! Katılımcı geri bildirimlerini mutlaka okuyun!

Nefes seansları nasıl ilerliyor?
Nefes ve yaşam koçunuz başlangıçta size bu prosesi detaylı şekilde anlatıyor, genel sağlık durumunuzla ilgili (fiziksel, duygusal, mental) sorular soruyor. kendinizi rahat ve güvende hissetmeniz için gerekli konuşmaları yapıyor. Yapacağınız seans için bir hedef belirlemenizi istiyor ve bunu pozitif bir niyete dönüştürmeniz için size destek oluyor. Nefes seansı sırtüstü uzanarak yapılıyor, eğer astım, kalp rahatsızlıkları veya nefesinizle ilgili başka problemler varsa nefes koçunuz sizi arkanıza bir yastık koyarak yükseltebilir. Dilerseniz üzerinize örtmek için bir örtü veya gözünüzü kapatmak için uyku bantlarından isteyebilirsiniz. Nefes koçunuz seans boyunca sizi motive etmesi ve tempolu nefes almanızı sağlamak için nefes seansları için özel olarak seçilmiş müzikler çalabilir. Seansta bir bebek gibi karnınıza, bağlantılı şekilde, doğal nefes alıp vermeniz istenecek. Nefes alışınız iyice açıldığında nefes verişiniz de rahatlayacak ve bedeniniz kendini bir sonraki tam derin nefese hazırlayacak. Nefes seansı bu şekilde, sürekli, nefes alış ve veriş arasında herhangi bir boşluk olmadan, bağlantılı nefeslerle bir saat boyunca devam edecek. Çoğu kişide olduğu gibi sizde de nefes alışverişinizle ilgili sizi limitleyen fiziksel veya duygusal durumlar olabilir, bunların içinden geçip nefesi aktive etmek çok öenmlidir. Tonlama, afirmasyonlar ve nefes koçunuz size bu döngülerden geçerken destek olacaktır. Bastırılmış korkular, öfke, ve sıkışmış enerjiler açığa çıkarıldığında neşe ve mutluluğa daha fazla yer açılır. Nefes seanslarında bu nedenle sanki her nefeste daha fazla neşe, mutluluk ve coşkuya açılıyor olduğumuz ve her nefeste yaşamın daha fazla içimize dolduğunu hissetmek normaldir."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT