Dolunay Obruk ile Sanat Hayatimizi

Tarihler: 27 Şubat 2019 Çarşamba ~ 27 Şubat 2019 Çarşamba 27 Şubat 2019 19:30

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: * Bu derste, geçerli kimliği olan öğrenciler, öğretmenler, 65 yaşın üzerindekiler, emekliler ve engelli bireyler için %20 standart fiyat indirimi uygulanmaktadır. Tam - 165.00 TL Öğrenci-Öğretmen-65 Yaş-Emekli ve Engelli İndirimi - 132.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2019 ~ Şub 27, 2019
Dolunay Obruk ile Sanat Hayatimizi Nasil Degistirir, 27 Şubat'ta Joint Idea Kanyon'da..

*Bu bir The School of Life etkinliğidir.

Sanat ve kültür ürünlerinin -en azından eğitimli ve gelişmiş toplumlardaki- saygınlığı su götürmez. Müzik, film, edebiyat ve görsel sanatlar bu ayrıcalıklı konumun tadını çıkarırlar ve hayatın anlamına yakın görülürler.

Peki, ama kültür ve sanat gerçekten ne içindir? Neden onu umursamalıyız? Ve daha doyumlu bir hayat arayışımıza en iyi nasıl değer katabilirler?

Sanat Hayatımızı Nasıl Değiştirir, tüm kültür ürünlerinin, öyle ya da böyle, yaşam biçimimiz konusundaki kavrayışımızı geliştirme fikri ile yaratıldığını ileri sürer. Şunları belirtir:

* Sanatın gücü, ona aynı zamanda iyileştirici bir kaynak olarak güvendiğimizde en iyi biçimde ortaya çıkar
* Sanat kendimizi tanıma, empatiyi ve paylaşmayı geliştirme arayışımızda bize yardım eder. 
* Sanat bir teselli hissi sağlar.

Bu ders, aşk, iş ve sosyal ilişkilerimize dair ikilemlerimiz ve acılarımız ile bir dizi kültürel başyapıt arasında bağlantı kuruyor. Bizi, kültür ve sanatı insan olmanın karmaşık ıstırabına değinen bir kaynak olarak görmeye davet ediyor.

Bize kültür ve sanatın kilidini açacak dayanıklı anahtarlar sağlayarak, hayatlarımızı dönüştürmenin bir yolunu sunuyor.

Daha Fazlasını Keşfedin

Kültür ve Sanat Hayatımızı Nasıl Değiştirebilir ana programımızı oluşturan on iki dersten biridir. Derslerimiz, ilişkiler ve iş yaşamından, kendimizi anlama ve kültürle ilişkimizi keşfetmeye; duygusal hayatın ana temalarını ele alır. Müfredatın tamamına buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu ders Her Şeye Rağmen Hayatı Nasıl Keyifli Kılarız ve Hayatı Yeniden Anlamlandırmak dersleriyle bir seri oluşturur ve birlikte The School of Life’ın kültür üzerine fikirlerini kapsarlar.

Dersler Hakkında

Dersler, hayatın asli ve büyük temaları hakkında faydalı ve kullanışlı bir kavrayış sağlamak için tasarlandı. Hayatın temel konuları üzerine derinlemesine düşünmeye teşvik edileceğiniz derslerde fikirlerinizi diğer açık görüşlü bireylerle paylaşma fırsatı bulursunuz.

Konunun uzmanları tarafından hazırlanan dersler, The School of Life’ın Akademik Kadrosu tarafından verilmektedir. Dersler seminer, sohbet ve grup uygulamalarının karmasından oluşur.

Atöyle Lideri

Dolunay Obruk, tasarımcı ve müzisyen. Mimar Sinan Güzel Sanatlar ekolünden bir sanatçı. Kurucu ortağı olduğu 3D animasyon ve modelleme şirketinin ardından, 2004 itibariyle bireysel olarak, konsept, marka ve kurumsal kimliğin ağırlıkta olduğu grafik tasarım çalışmalarını sürdürdü.Tasarım hayatına eklediği caz müzisyenliğini de yine farklı müzik türlerini katarak, üretime dönüştüren sanatçı, sözü ve müziği kendisine ait albümler seslendirdi. Eserleri, compilation, sinema filmi ve dizilerde yer aldı. BKM Mutfak vb sahnelerde doğaçlama tiyatro başta olmak üzere, oyunculuk, sunuculuk yaptı. TRT Müzik Akustik adlı TV programı halen yayında. İletişim ve sanat üzerine konferanslar, çocuklar için sanat ve felsefe atölyeleri düzenliyor. GMK ve MESAM üyesi. Multi-disipliner ve iflah olmaz bir üretici. Girişimci.

The School of Life Istanbul

The School of Life, yalnız çocuklukta değil yaşam boyu büyümeye inanan ve hayat için iyi fikirler sunan global bir kültür girişimidir. Buradaki dersler ve sıra dışı etkinlikler hayatı beklenmedik yeni bakış açılarıyla görmeye ve yeni sorulara kapı açmaya yardımcı olur.

- Etkinlik 19:30 - 22:30 saatleri arasında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT