Dramaturji Laboratuarı

Tarihler: 30 Kasım 2017 Perşembe ~ 30 Kasım 2017 Perşembe 30 Kasım 2017 10:30

Yer: Akbank Sanat

Ücret: - 18.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. No:8,Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://www.akbanksanat.com

E Posta: akbanksanat@akbank.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 30, 2017 ~ Kas 30, 2017
Anne-Marije van den Bersselaar ve Ayeş Draz ile Dramaturji Laboratuarı atölyesi Akbank Sanat'ta sizlerle...

28-29-30 Kasım tarihlerinde Akbank Sanat’ta gerçekleşecek Dramaturji Laboratuvarı başlıklı atölye çalışması dramaturji kavramının gösteri sanatları alanında nasıl tanımlandığından ve konumlandığından yola çıkarak güncel yaratıcı alanlarda bir katalizör olarak kullanabilecek dramaturjik sürecinkeşfine odaklanacaktır.

Atölye süresince katılımcılar anlamve yorumlama sorunsalı karşısında harekete geçen vedüşünsel bir eylem olarak nitelendirilebilecek dramaturjiksürecin mekanizmalarını analiz edecek; yaratım aşamasındahikaye anlatıcılığını, ifade etmeyi ve iletişimi odağına alandiğer sanat disiplinlerine ve alanlara dramaturjik sürecinnasıl uygulanabileceğini deneyimleyecekler.

Dramaturji Laboratuvarı, dramaturjinin ve dramaturjikbir sürecin ne olduğu ve nasıl işlediğini, farklı disiplinlereuygulandığında nasıl bir işleve sahip olabileceğini merakeden, atölye kapsamında tasarlanan aktiviteler aracılığıylahem süreç içinde hem de süreç olarak dramaturjiyideneyimlemek isteyen herkese açık; farklı bakış açlarınıbir arada değerlendirmeyi ve değerli kılmayı hedefleyenbir atölye çalışmasıdır.Anne-Marije van den Bersselaar ayrıca Aralık ayındaprömiyer yapacak olan DisLokasyon dans projesinindramaturgu olarak görev yapacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT