Düğün Dansı’nda Kasım Ayı Fırsatı

Tarihler: 20 Kasım 2009 Cuma ~ 30 Kasım 2009 Pazartesi

Yer: Hande Kayacık

Adres: Karahasan Sk No:6 / 1 Balmumcu İSTANBUL Adalar İstanbul

Telefon: (212) 288 10 02 - (532) 474 40 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2009 ~ Kas 30, 2009
Hande Kayacık Dance Company ile Düğün Dansı çalışmalarınıza 30 Kasım’a kadar başlayın, % 30 İndirim Avantajından Yararlanın...

Düğün Dansı, artık ülkemizde de yeni yeni gelişmeye başlayan bir kavram. Rüya gibi bir geleceğe atılan ilk adımda, düğünün olmazsa olmazları arasında yer almaktadır. Hande Kayacık Dance Company bu özel günü, seçecekleri müzikle, profesyonel eğitmenlerimizce kişiye özel hazırlanan dans koreografileriyle hafızalardan silinmeyecek bir güne çevirmek isteyenler için yeni bir atılıma ön ayak oldu.

Hande Kayacık Dance Company, evlenecek çiftlere Kasım Ayına Özel yeni bir kampanya sunuyor. 30 Kasım 2009 tarihine kadar Düğün Dansı derslerine kayıt yaptıran çiftlere özel % 30 indirim fırsatı sunuyor. Düğün Dansı Paket Programları, Dans müziğinin seçinimden, dans koreografinin hazırlanmasına, piste giriş-çıkış provalarına kadar oldukça detaylı bir çalışmayı içeriyor. Bu kadar kapsamlı çalışma için vaktimiz yok diye üzülmeyin. 4-5 ders gibi kısa bir çalışma muhteşem Düğün Dansınız için yeterli olmakta.

Düğününde fark yaratmak isteyen gelin ve damat adayları, alacakları bu kısacık dans eğitimi ile dans etmeyi öğrenmenin yanı sıra, eşleri ile beraber hayatlarının sonuna kadar paylaşabilecekleri eğlenceli ve hoş bir hobi edinmiş olacaklardır. Düğün Dansı için eğitim alan çiftlerin çoğu, dansın eşleriyle paylaştıkları en güzel şey olduğu fikrindeler… Peki ya siz? Bu deneyime hazır mısınız?

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT