Dünya Mutfağı Hint Mutfağı Workshop etkinliği sizlerle...
Farklı yemekleri ile ilgiyle merak edilen Hint mutfağı, genellikle baharatları ve özel karışımlarıyla bilinir. Geniş bir coğrafyaya yayılmış olan Hindistan, aslında içeriğinde birçok mutfağı barındırır. Köri başta olmak üzere zerdeçal, zencefil, kişniş ve kimyon gibi birçok baharat Hint mutfağının vazgeçilmezleri arasındadır. Dünya mutfaklarını keşfetmek ve yeni tatlar denemek isteyenler için Hint mutfağının en sevilen yemeklerini bir araya getirdik. Bu keyifli atölyenin işlem basamakları ve edinimleri aşağıdaki gibidir;
•
Tikka Masala soslu tavuk yapımı ve teknikleri,
•
Sebzeli samosa yapımı ve teknikleri,
•
Keşmir pilavı yapımı ve teknikleri,
•
İleri seviye pişirme teknikleri,
•
Sunum teknikleri.
Etkinlik Kuralları:
•
Atölye öncesinde bilet kontrolü yapılmaktadır.
•
Her bilet 1(bir) kişiliktir.
•
Atölye mutfağı 12 kişiliktir. Her istasyonda 2(iki) kişi çalışacak şekilde planlanmıştır.
•
Atölyeler tam donanımlı profesyonel aşçılık sınıfında gerçekleşmektedir.
•
Yapılan ürünler için saklama kaplarınızı getirerek yanınızda götürebilirsiniz.
•
Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
•
CCA gerekli gördüğü ya da minimum katılımcı sayısına ulaşılmadığı takdirde, katılımcıların ödemiş olduğu etkinlik ücretini iade ederek organizasyonu iptal etmek hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.