Dünyaca Ünlü Oyuncu Koçu Anthony Vincent Bova İçin Son Bir Hafta!

Tarihler: 03 Eylül 2012 Pazartesi ~ 09 Eylül 2012 Pazar

Yer: Uniact Studio

Adres: İstiklal Cad. No: 153 Güney Palas Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 65 52

Web: http://www.uniactstudio.com.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 3, 2012 ~ Eyl 9, 2012

Uniact Studio; Jack Nicholson, Arnold Schwarzenegger, Johnny Depp gibi dünyaca ünlü oyuncuların oyuncu koçluğunu yapan Anthony Vincent Bova’yı Türkiye’ye getiriyor!

Profesyonel oyuncu kadrosuyla kaliteli eğitime imza atan Uniact Studio, dünyaca ünlü oyuncuların eğitimini aldığı ‘Eric Morris Tekniği’nin New York temsilcisi Anthony Vincent Bova’yı Meltem Cumbul Studio işbirliği ile 3-9 Eylül 2012 tarihleri arasında Türk oyuncularla buluşturuyor.

Çağımızın en önemli tiyatro kuramcılarından biri olarak kabul edilen Eric Morris'in geliştirdiği ve onun adıyla anılan 'Morris Metodu’ ile eğitim veren Anthony Vincent Bova, bu metod ile hızlı oyunculuk çözümleri ve uzun kuramsal konuşmalarla oyuncunun kafasını karıştırmak yerine eğitimciye bağlı olmaksızın kendi tarzını oluşturmasını amaçlıyor.

Morris metodu, yalnızca 'yapan' değil, 'olan', 'oynayan' değil, 'gerçek yaşamdan an ve anlar oluşturan' bir oyunculuk yaratmayı hedefliyor. Metodda, öncelikle oyuncuların kendilerini ifade etmelerine engel olacak ne varsa ortadan kaldırılırken, işin işçilik kısmında ise oyuncuya oynadığı karakteri nasıl ‘gerçek’ yapacağı anlatılıyor. Anthony Bova, Morris metodunun bu iki özelliğinin dışında duygusal, fiziksel, psikolojik ve enteklektüel, hatta manevi ve ruhani olarak gerçekçi bir karakter yaratmanın nasıl başarılacağı konusunda yön gösteriyor.

Metod, Jack Nicholson, Greg Mullavey, Sue Lyon, Michael Parks, Linda Crystal, Teri Garr, Arnold Schwarzenegger, Johnny Depp ve Matthew Fox gibi sayısız dünya yıldızı tarafından benimseniyor. Anthony Bova’dan Eric Morris tekniğinin eğitimini alan Türk öğrenciler arasında ise Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Selma Ergeç, Burçin Terzioğlu, Burcu Kara, Cansu Dere, Esra Akkaya, Azra Akın, Esra Dermancıoğlu, Kıvanç Kasabalı, Murat Yıldırım, Sedef Avcı, Serkan Altınorak, Berrak Tüzünağaç, Sinem Kobal, Esra Akkaya ve Saadet Işıl Aksoy gibi oyuncular yer alıyor.

20 yılı aşkın süredir özellikle Amerika’da en gözde Hollywood oyuncularının oyuncu koçluğunu yapan Eric Morris’in yaratmış olduğu özel tekniğin New York temsilcisi Anthony Vincent Bova, ayrıca kurucusu olduğu ‘Bova Actors Workshop’ ile ‘Ionica Theater’da halen sanat direktörlüğü görevini yürütüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT