Duygu Keçecioğlu ile "Kendine İyi

Tarihler: 03 Mart 2017 Cuma ~ 03 Mart 2017 Cuma 03 Mart 2017 19:30

Yer: Habita Coworking

Ücret: - 220.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2017 ~ Mar 3, 2017
Nefes Danışmanı Duygu Keçecioğlu'nun pozitif bir yaşama dair kurguladığı performanslar serisi ''Kendine İyi Gel'' Habita Coworking'te sizlerle...Nefesin yaratıcı gücü ve masalların sınırsız dünyası ile tanışmak isteyen herkesi bekliyoruz.

''Yaşamında yeni bir keşfe çık ve bulduklarınla kendine iyi gelmeye başla. 
Çünkü sen kendine emanetsin.'' Duygu Keçecioğlu

Kendine İyi Gel - Nefes ve Masalsı Anlatı Performansı
Yaşamlarımız, kusursuz bir diyafram nefesi ile başlar. Zamanla nefeslerimizde oluşan her limit, yaşam gücümüzü limitlerken, buna direnen bedenimiz tepkisini yine nefesi tutarak verir. Bu, yaşamın en zayıflatıcı kısır döngüsüdür.

Zihinsel sağlık, fiziksel performans ve ruhsal dengede ideali yakalamak için nefesimizi kullanmak keşfedilmiş en pratik yöntemlerden biridir. Özgür bir nefes, hem iş, hem özel yaşamlarımız için kendimize verebileceğimiz kusursuz bir hediyedir. Bu seminer yeterli ve doğru nefes alarak yaşam kalitesini yükseltmek isteyen herkes için keyifli, şaşırtıcı ve ilham veren bir deneyim olacak. Programın ikinci bölümünde performans sanatçısı Arbil Çelen Yuca'nın etkinliğimiz için yazdığı hikayeyi yine onun anlatısı ve şarkıları ile dinleyeceğiz. 

Program Detayları:
Giriş işlemlerinin tamamlanması: 18:45 -19:25
Sunum ve performanslar: 19:30 - 22:30

1. Bölüm: Nefesin Güçlü Dünyasına Giriş:
Nefes sisteminin fizyolojik dinamikleri ve bilimsel olarak kanıtlanmış kazanımlarından bahsedeceğiz.
Doğal nefes akışımızı destekleyecek ve günlük yaşamımızda en çok işimize yarayacak nefes tekniklerini öğrenecek, program süresince bunları sık sık deneyimleyeceğiz. 
Migren, yüksek tansiyon, panik atak, tiroid, depresyon, kronik vücut ağrıları gibi  birçok rahatsızlığın hatta kanserin tedavisinde diyafram nefesinin destekleyici rolünden bahsedeceğiz.
Fiziksel ve duygusal bedenlerimizdeki toksinleri nefesle detoks edebilmenin en etkili yöntemlerini öğrenerek yorucu iş yaşamından nefesin güçlü alanına hızlı bir geçiş yapacağız.

2. Bölüm: Arbil Çelen Yuca ile Masalsı Anlatı Performansı
''Mitler kendi mükemmellik olasılığınızın, gücünüzün ve dünyanıza güneş ışığı girme olasılığının farkına varmanız için size ilham verir.'' Joseph Campbell
Çocukken hepimiz bu olasılıklara tüm yüreğimizle inanırdık. Ne yazık ki büyüdükçe nefesimiz gibi hayallerimizi de sınırladık. Seminerin bu bölümünde masalların diliyle yeniden o renkli dünyaya girişin kapısını aralamak istiyoruz. O kapıdan geçince birlikte düşünüp kahramanın yolunu izleyeceğiz. Yeniden nefesimize uyanıp, hatta şarkılar söyleyeceğiz. Bu bölüm, performans sanatçısı Arbil Çelen Yuca tarafından Kendine İyi Gel seminerlerine özel olarak hazırlanıp sunulmakta. 

3. Bölüm: Oyunbozan Zihin
Öğrenilenlerin kaydadeğer bir pozitif fark yaratması, onların uygulamaya geçirilebilmesi ile mümkündür. Faydalı yeni yaşam alışkanlıklarını mümkün kılmak için zihnsel olarak kendimizi buna nasıl hazırlayabileceğimize dair etkinliği kanıtlanmış yöntemlerden bahsedeceğiz. 

Neden "Kendine İyi Gel" Performansları?

Hani deriz ya; kendine iyi bak diye...bizim dileğimizse kendinize iyi gelmeniz.Ve seminerlerimizle, sizin içinizdeki, size iyi gelen dosta sesleniyoruz...

Yaşam bizi fiziksel ve ruhsal açıdan zorlu deneyimlerle karşılaştırır. Şanslıyız ki diğer yandan da pek çok yardımcı doğal araç sunar. ‘’Kendine İyi Gel’’ kişinin halihazırda yaşamında varolan araçlarını farkedip kullanmasına yönelik modüler bir performans serisidir. Yaratıcı ve iyileştirici gücünüzü aktive edebileceğiniz nefes kullanımı, seçeceğiniz diğer bir kadim iyilik kaynağı ile birlikte sunulur. Bir masalın metaforik gücünü, kadim seslerin titreşimini, müziğin ruhunu, bedeninin dansla ifadesini, felsefenin kolaylaştıran araçlarını ya da kokuların rehberliğini, nefesinin taşıyıcı gücü ile yaşamınıza almanız mümkün olsa, sizce de güzel olmaz mıydı? 

Amerikalı Dr. Judith Kravitz’in Türkiye’deki deneyimli Nefes Danışmanı Duygu Keçecioğlu tarafından içeriği hazırlanan ‘’Kendine İyi Gel’’ performansları sizi şaşırtıcı ve eğlenceli bir nefes molasına davet ediyor. 

Özetle baştaki soruya cevabımız kısa ve net: ''KENDİNE İYİ GEL''MEK İÇİN... Çünkü sen kendine emanetsin.

Programın diğer modülleri: Ses, Müzik, Meditasyon, Dans, Aromaterapi, Felsefe. 
Etkinliklerimizle ilgili detaylı sorularınız için prana@studyoprana.com'a mail atabilir ya da 0(549)NEFESAL ’dan Stüdyo Prana'ya ulaşabilirsiniz.

Duygu Keçecioğlu Kimdir?

Uludağ Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Duygu Keçecioğlu, 14 yıl boyunca kariyerine satış, pazarlama ve iletişim sektörlerinde devam etti. İş yaşamına 2 yıl ara vererek çıktığı ABD seyahati sırasında başlayan içsel yolculuğu onu; beden-zihin-ruh bütünlüğüne dayanan holistik uygulamaları araştırmaya yöneltti. 2007 yılında katıldığı Transformational Breath® nefes çalışmalarının yarattığı fiziksel sağlık, ruhsal bütünlük ve zihinsel dinginlik kendi tanımlamasıyla ‘’mucizevi’’ydi. Bu deneyim onu hem bir yaşam alışkanlığı hem de profesyonel uygulamalar anlamında sürekli nefes çalışmalarının ve eğitimlerinin içinde tuttu. Transformal Nefes tekniğinin kurucusu Amerikalı Dr. Judith Kravitz ile önce nefes terapistliği ardından son seviye nefes eğitmenliği eğitimlerini tamamladı.

Yaşamın herkes için sağlıklı, neşeli ve huzurlu bir deneyim olabileceğine yürekten inanan Duygu Keçecioğlu, 2009 yılında kurduğu ‘’Stüdyo Prana’’ isimli merkezinde Transformational Breath Foundation sertifikalı Nefes Eğitmeni olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Facebook: https://www.facebook.com/nefescalismalari/?fref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/duygukececioglu/

- Etkinlikte numrasız oturma düzeni vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT