Ebeveyn Ehliyeti - Salı Seansı

Tarihler: 23 Ocak 2018 Salı ~ 23 Ocak 2018 Salı 23 Ocak 2018 20:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: 1. Kategori - 200.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 23, 2018 ~ Oca 23, 2018
Ebeveyn Ehliyeti: İfade - Salı Seansı, Zorlu PSM'de!

Atölye, Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle gerçekleşmektedir. 

Eğitmen: Gülce Erhan Baltaoğlu
Günümüzde bir çok yetişkin yanlış yetiştirilme yöntemleri nedeni ile kalıplaşmış, kendisinin ve çevresinin hayatını zorlaştıran davranış modellerine sahip. Bu kalıplar ilk çocukluk yıllarında ve ergenlikte oluşan, ailenin istemeden neden olduğu travmalardan kaynaklanıyor. 

Biz çocuklarımıza bunu yaşatmamayı nasıl başarabiliriz? Çocuklarımız ile birlikte geçirdiğimiz zaman hızla akıp giderken bu zamanı kavgalar ve can sıkıntıları ile boşa harcamak yerine kaliteli bir ilişki ile nasıl sürdürebiliriz? Fazla özgürlükçü veya fazla itaatkar tavırlarımızla, bizden önceki nesillerin hatalarına düşüyor olabilir miyiz?

2002 yılında Avusturya hükümeti için geliştirilmiş bir yöntem ile travmasız bir çocuk yetiştirmenin yolları çoktan keşfedildi. Avrupa’da binlerce anne-baba Elternwerkstatt Enstitüsü onaylı Ebeveyn Ehliyeti ile yetkin ebeveynler haline geliyor. 3’er saatlik 4 modül halinde sunulan program ile anne-babalar çocuk eğitimi ve aile ilişkilerini hayallerindeki en üst noktaya taşıyor. 

Bilinçli ve ehliyetli ebeveynler arasına girerek çocuğunuza ve ilişkinize en büyük yatırımı yapın. Ebeveyn ehliyetiniz ile günlük aile yaşamınızda huzurlu ve uyumlu bir ortam yaratın. 

Ebeveyn Ehliyeti dersleri 20 Ocak’tan başlayarak Salı ve Cumartesi günleri gerçekleşecektir.

*4 modülü tamamlayan katılımcılar, Elternwerkstatt'tan sertifikalı "Ebeveyn Ehliyeti”ni almaya hak kazanır.

Atölye süresi: 2 saat 30 dakika
Ebeveyn Ehliyeti: İfade

Çocuğuma kendimi nasıl ifade etmeliyim? İyi bir ebeveyn olmak için öncelikle kendimizi bir ebeveyn olarak tanımamız, kendi sesimizi duymamız ve kendimizi etkili bir şekilde ifade edebilmemiz gerekir. Çocuğumuzun duygularını anlayabilmemiz için önce kendi duygularımızın farkına varmalıyız. Atölye çalışmasında öğrenilecek kolaylaştırıcı teknikler ve rol oyunları ile birlikte çocuklarla olan iletişimimizde kendimizi en anlaşılır şekilde ifade etmenin hayatımıza hızla adapte edilebilir yollarını öğreneceğiz.

Gülce Erhan Baltaoğlu kimdir?
Gülce Erhan, Hacettepe Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu ve aynı zamanda üniversitenin Eğitim Fakültesi’nden Pedagojik Formasyon’unu tamamladı. Üniversite’deki tiyatro topluluğu ile başlayan oyunculuğa olan ilgisi Ankara Sanat Tiyatrosu’nda aldığı tiyatro ve yazarlık eğitimleri ile devam etti. Bu sırada ayrıca ana okullarında yaratıcı drama ve İngilizce eğitimleri verdi. 2005 yılında Passau, Almanya’da yer alan Adalbert Stifter Academy’de Elternwekstatt’ın ortağı Andreas Keckeis ile tanıştı ve Brezilyalı tiyatro teorisyeni Augusto Boal’un teknikleri üzerine dersler aldı. Boal’un teorilerine olan ilgisi Erhan’ın, eğitim sonrası Keckeis’ın iş partneri Mag. Maria Neuberger-Schmidt ile tanışmasını ve Elternwekstatt’ı daha yakından tanımasını sağladı. 2013 yılında kendisi ve eşinin bir çocuk sahibi olarak ebeveynliğe geçmesi ile Keckeis’tan en sonunda kendi Ebeveyn Ehliyeti’ni edindi. Türkiye’de bilinçli ebeveynliği öğretmek için Elternwekstatt’ın verdiği Ebeveyn Ehliyeti’nin Türkiye eğitim temsilciliğini üstlenmeye karar verdi. 

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı katılımcılar etkinliğe alınmamaktadır.- Etkinlik Zorlu PSM – Atölye 3 mekanında gerçekleşecektir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT