Ebeveyn ve Çocuk Birebir Drama Atölyesi

Ebeveyn ve Çocuk Birebir Drama Atölyesi

Tarihler: 19 Ekim 2016 Çarşamba ~ 19 Ocak 2017 Perşembe

Yer: Çocuk Atölyesi

Ücret: 150 TL

Adres: Cihangir Mah. Oba Sok. Oba Apt. 2/A Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0530 104 15 99 - 0533 477 59 51

Web: http://www.cocukatolyesi.net/

E Posta: atolye@cocukatolyesi.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 19, 2016 ~ Oca 19, 2017

Çocuğunuzla kaliteli zaman geçirmek ister misiniz?
Nasıl mı? İşte anahtarı…

“Akşamları pek sessizsiz…”
“Bizimle konuşmuyor”
“Oyun oynayamıyoruz. Hemen sıkılıyor”
“Hayır! Sözünden anlamıyor”

Bu cümleler uzar gider… Siz de çocuğunuzla ilgili yanlış iletişim kurduğunuza inanıyorsunuz... Bu tarz sorular günde en az bir kez aklınızdan geçiyor mu? O zaman bir yerde sorun var demektir.

“Ebeveyn-Çocuk Drama Atölyesi”nde 2 saatlik süreçte zamanı doğru yönlendirerek çocuğunuzu daha yakından tanıma şansına ulaşacaksınız. Mutlu bir çocuk hayatının her evresinde sorunsuz bir hayat yaşar Unutmayın ki, her şeyin başı “Gülümsemek”

Yaratıcı Drama eğitmeni Nil Görkem Gün eşliğinde 3 aylık bir periyodu kapsayan atölyede zamanın nasıl geçeceğini bilemeyeceksiniz.

Atölyeler grup çalışması niteliğinde değildir, birebir ders niteliğinde yürütülecektir.Ortak bir program ayarlamak, ders tarih ve saatlerini organize etmek için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Atölye İçeriği: Bugün tüm dünyada en iyi öğrenme şekli olarak bilinen ve ebeveynlerin çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmenin en doğal yolunu sunan Yaratıcı Drama yöntemi ile doğru iletişim kurabilir; birlikte eğlenerek özgüvenli çocuklar yetiştirebilirsiniz. 10-15 yaş arası çocuklar ile ebeveynlerinin katılacağı bu atölye, size “Birlikte olma ruhunu” aşılarken, hayatınıza da bambaşka bir perspektif sunacak.

Atölye Seans Ücreti: 150 TL (Birebir atölye seans ücreti)
Atölye Seans Süresi: 2 saat
Yaş Grubu: 10-15 yaş
Eğitmen: Yaratıcı Drama Eğitmeni Nil Görkem Gün

Eğitmen Hakkında: 1980 doğumlu olan Nil Görkem Gün, ortaokul ve liseyi İzmir Aliağa TED Koleji’nden mezun olduktan sonra, yüksek öğretimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde tamamladı. Üniversite yıllarında tiyatro üzerine çalışmalar yapan Nil Görkem Gün, üniversite bünyesi kapsamında çocuklara ve yetişkinlere tiyatro ve drama dersleri vermeye başladı. Kendi kurduğu ‘Yaşayan Tiyatro’ isimli topluluğunda oyunculuk eğitmenliğinin dışında F. Garcia Lorca’nın kukla oyunu ‘Don Cristobita ile Dona Rosita’nın Acıklı Güldürüsü’ isimli oyunu hem yönetti hem oynadı. Bunun yanı sıra Çehov’un kısa oyunu ‘Düğün’ün rejisörlüğü ile bu oyunda rol aldı. Nil Görkem Gün anaokullarında kendi yazmış olduğu ‘masal drama’ etkinliğini düzenledi. İzmir Soyak Siesta Sitesi’nin Çocuk Kulübü’nde 10 yaş ve üstü çocuklarla yaz kampı kapsamında Yaratıcı Drama dersleri verdi. Dersler kapsamında aileleri ile iletişimi az olan çocuklara ebeveynlerinin de katılımıyla aralarındaki iletişimi ve sevgiyi kuvvetlendirmeye yönelik çalışmalar kapsamında ‘Ebeveyn Draması” gerçekleştirdi. Nil Görkem Gün, şu anda Cihangir’de yer alan Tatavla Sahne’nin Genel Koordinatörlüğü’nü yapmaktadır. Tiyatronun bünyesinde yer alan çocuk tiyatrosunda oyuncu olarak yer alan Gün, aynı zamanda da anaokulu ve okullarda 3 yaş ve üzerine yaratıcı drama dersleri vermektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT