Ecehan Ersöz ile Stratejik Yenilenm

Tarihler: 06 Ekim 2018 Cumartesi ~ 09 Ekim 2018 Salı 06 Ekim 13:30 - 09 Ekim 18:00

Yer: Hanersman Yönetim

Ücret: - Tam : 65.00 TL - Öğrenci : 55.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2018 ~ Eki 9, 2018
Stratejilerin yapıtaşı olan yenilikçi ve inovatif fikirler herkesten ve her yerden çıkabilir. Bunun için önce kendimiz ve çevremiz için artırılmış bir farkındalığa sahip olmak, yenilenmek ve bunu iş sonuçlarımıza yansıtmak gerekir.

Kişisel Stratejiniz Nedir? Yaratıcılık için eleştirel ve meydan okuyan yanınız yeterince ön planda mı?

İş hayatına yansıyan bakış açımızın kapsaması gereken, iş stratejisini biçimlendiren etmenler, satış, pazarlama ve marka yönetiminin güncel ihtiyaçları neler?

Stratejik Yenilenme için farkındalık  yaratan Tasarım Odaklı Düşünme Pratikleri neler ve nasıl uygulanır? 
Risklere ve zorlu koşullara uygun senaryo çeşitlendirmesi nasıl yapılır?Krizi stratejik yenilenme ile aşmak: Vaka Analizi incelemeleri seminer kapsamındadır.

Ecehan Ersöz

İzmir Buca Anadolu Lisesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği (Lisans), İstanbul Teknik Üniversitesi Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği (Yüksek Lisans)  ve İstanbul Bilgi Üniversitesi MBA mezunudur.

Vestel, Kale Kilit, Colgate Palmolive ve Şişecam gibi kurumsal firmalarda proje yönetimi, satış/pazarlama/marka yönetimi, üretim ve strateji geliştirme alanlarında görev yapmış bu esnada yerli ve yabancı bir  çok danışmanlık  firması ile yönetim projelerinde yer almıştır.3 yıla yakın süredir kurucusu olduğu Hanersman Consulting’de marka yönetimi, teknoloji ve strateji alanlarında eğitim ve danışmanlık üzerine çalışmalarını sürdürmektedir.

*  Egitim, numarasız oturma duzenlidir.*  PDF bilet satın alan müşterilerimizin biletlerinin çıktılarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.*  Eğitmen, Ecehan Ersöz’dür.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT