Efes İle İlk Adım Basketbol Okulları`nın Kayıtları Başlıyor

Tarihler: 25 Ekim 2010 Pazartesi ~ 30 Ekim 2010 Cumartesi Hafta içi saat 18.30-20.00, hafta sonu 09.00-17.00

Yer: Efes İle İlk Adım Basketbol Okulları

Nereden Alınır: Efes İle İlk Adım Basketbol Okulları

Adres: www.efesbasket.org İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 25, 2010 ~ Eki 30, 2010

Efes İle İlk Adım Basketbol Okulları`nın Kayıtları Başlıyor
Efes İle İlk Adımı At; Potaların Yıldızı Ol!

Bu sene altıncı yılını kutlayan, bu süreçte 15 binden fazla basketbol tutkunu çocuğa ücretsiz basketbol eğitimi veren “Efes ile İlk Adım Basketbol Okulları” 7. sezon kayıtları 25 Ekim’de başlıyor. 30 Ekim’e kadar devam edecek olan kayıtlar Kıbrıs ve Saraybosna da dahil olmak üzere 36 merkezde gerçekleşecek.

Efes Pilsen Spor Kulübü ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen, Türkiye’de 31 il, 34 merkezde, ayrıca Kıbrıs ve Saraybosna’da birer merkezde çocuklara ücretsiz basketbol eğitimi sağlayan “Efes İle İlk Adım Basketbol Okulları” kayıtları 25-30 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. Eğitimine Kasım ayı ortasında başlayacak olan basketbol okulları kayıtları haftaiçi saat 18:30-20:00, haftasonu ise 09:00-17:00 arasında eğitim verilen merkezlerde yapılacak. Altı yılı geride bırakan ve yedinci sezonunu açmaya hazırlanan “Efes İle İlk Adım Basketbol Okulları”nda bugüne kadar 15 binin üzerinde çocuk, uzman eğitmenlerden ücretsiz basketbol eğitimi aldı.

Kurulduğu 2004 yılından bugüne kadar geçen süreçte Türkiye’nin dört bir yanında ücretsiz basketbol eğitimi veren “Efes İle İlk Adım Basketbol Okulları” yedinci yılında Adana, Adapazarı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Çankırı, Çorlu Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hakkari, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Konya, Manisa, Mersin, Muğla, Samsun, Sinop, Sivas, Trabzon, Lefkoşa ve Saraybosna olmak üzere 36 merkezde ücretsiz basketbol eğitimlerine devam edecek.

“Efes ile İlk Adım Basketbol Okulları”, Efes Pilsen Spor Kulübü’nün 80 kişilik uzman eğitmen kadrosu ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün altyapı desteği ile Türkiye’de basketbol sevgisini artırmayı ve geleceğin yıldızlarını potalara kazandırmayı hedefliyor. Bu amaçla okullarda verilen eğitimlerin yanında düzenlediği kamplarla öğrencileri farklı ortamlarda buluşturan ve böylece sosyal yönden de gelişimlerine katkıda bulunan “Efes İle İlk Adım Basketbol Okulları”, öğrencilerin yanı sıra antrenörlere de çeşitli eğitim imkanları sunuyor.

Katılım Şartları:
-1997-1998-1999-2000- 2001 ve 2002 doğumlu olmak
-Nüfus cüzdanı fotokopisi
-1 adet fotoğraf
-Sağlık raporu (Seçmelerde boy sınırlaması vardır)
Detaylı bilgi için: www.efesbasket.org

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT