Eğlenerek Forma Girmenin En Kolay ve En Keyifli Yolu: Baila Tango

Tarihler: 20 Nisan 2009 Pazartesi ~ 23 Nisan 2009 Perşembe

Yer: Baila Tango

Nereden Alınır: www.bailatango.com

Adres: İstiklal Caddesi Balo Sokak No:1 Kat:5 Beyoğlu / İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 49 51

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2009 ~ Nis 23, 2009
EĞLENEREK FORMA GİRMENİN EN KOLAY VE EN KEYİFLİ YOLU: BAILA TANGO…
İstanbul’da dans kültürünün gelişimine ve yayılmasına öncülük eden Baila Tango’da kıvrak figürlerle salsaya; tutkunun simgesi Arjantin tango ile dansa doyacaksınız! Özel adım ve vücut hareketlerinin hakim olduğu bu danslarda; ritmin keyfine varırken vücudunuzun kıvraklaştığını ve şekle girdiğini göreceksiniz...
Eğlenerek kilo vermek ve forma girmek isteyenler için dans, eğlenceli bir alternatif. Özellikle vücuda belli bir form ve kondisyon kazandırmaya yatkın danslarla harmanlanan dersler eşliğinde, kısa zamanda gözle görülür değişimleri ve sosyal hayatınızdaki renkliliği fark edeceksiniz.

Salsa ile renklenin…
Her gün daha büyük bir popülerite kazanarak kitlesini artıran ve dans tutkunlarına yıllardır büyük zevk veren Karayip kökenli Latin Dansı Salsa ile esneklik kazanacaksınız. Salsa yaparken vücudunuzdaki serotonin değerleri yükseldiği için genel olarak kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Ritmik müzik eşliğinde odak noktanız, partneriniz ve onun adımlarından oluşan keyifli zamanlar olacak…

Tango’yla aşka gelin…
Heyecanı, hüznü, tutkuyu, aşkı, bir olmayı, neşeyi, paylaşmayı, hoşgörüyü, yani hayata dair çok şeyi içinde barındıran Tango’da kendinizi ifade etmenin ayrıcalığına varacaksınız. Türkiye Tango şampiyonu Ahmet Dündar eşliğinde kendinize ayıracağınız bu keyifli dakikalar; günün tüm stres ve yoğunluğundan bir anda uzaklaşmanızı sağlayacak.

Baila Tango Dans Stüdyo’sunda dans etmeyi öğrenirken bir yandan da forma girmenin keyfini çıkaracaksınız. Latin danslarından Salsa, Merengue, Rumba, Cha Cha, Bachata, Rueda’nın adımlarıyla havaya girecek, Arjantin Tango’nun tutkulu ritimleriyle dansın büyülü atmosferine kapılacaksınız. Gün boyunca yaşadığınız stresli iş hayatından uzaklaşmak ve bu dans ritimleri sayesinde rahatlamak için size uygun dansı keşfetmek üzere Baila Tango’ya uğramayı unutmayın.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT