Egzotik Meyveli Mus Yapımı Demo Dersi, Le Cordon Bleu İstanbul'da!
Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Le Cordon Bleu Master şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Richard Vacher, Şef Erich Ruppen, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Alican Saygı’nın sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz.
Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun. Davetlerini hafif bir tatlıyla taçlandırmak isteyenler için Le Cordon Bleu şefleri’nden “Egzotik Meyveli Mus Yapımı” katılımcılara gösteriliyor. Bu derste bademli pandispanya, İtalyan mereng, mus, jöle yapım tekniklerinin yanı sıra ufak dokunuşlarla şık dekorasyonlar da yapılacaktır.
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Kurslar 18 yaş üzeri katılım için uygundur.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.