Ek Biç Ye İç ile Atıksız Mutfak Atölyesi

Ek Biç Ye İç ile Atıksız Mutfak Atölyesi

Tarihler: 17 Aralık 2019 Salı ~ 17 Aralık 2019 Salı 15.00 - 19.00

Yer: Salt Beyoğlu

Adres: İstiklal Cad. No:136 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 377 42 00

Web: http://www.saltonline.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2019 ~ Ara 17, 2019

Mutfakta geri dönüşüm önerileri, israfı önleme yöntemleri, atık değerlendirmenin katkıları... Şehirde verimli ve sürdürülebilir bir hayat için kentsel tarım ve permakültür prensipleriyle “ekip biçen” ve hem bu mahsuller hem de civar bostan ve çiftliklerin üretimleriyle “yemelik ve içmelik” lezzetler hazırlayan EK BİÇ YE İÇ girişimi, atıksız mutfak deneyimlerini paylaşıma açıyor.

EK BİÇ YE İÇ ile Atıksız Mutfak Atölyesi’nde, bayat ekmekle kruton, tost melba ve ekmek kırıntısı yapımından sebze atıklarıyla mücver ve çorba yapımına pratik bilgiler uygulamalı olarak aktarılırken atık yönetimi bakımından bilinçli tercihler ve kompostun önemi değerlendirilecek.

Atölyeye (Türkçe) katılım ücretsizdir ve 30 kişiyle sınırlıdır. Kayıt yapılmamaktadır. Program akışınının bölünmemesi için atölye başlangıç saatine dek SALT Beyoğlu’ndaki Mutfak mekânında olunması gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT