Emaar Akvaryum, Dünya Ressamlar Gününü Renkli Etkinliklerle Kutluyor

Emaar Akvaryum, Dünya Ressamlar Gününü Renkli Etkinliklerle Kutluyor

Tarihler: 27 Şubat 2020 Perşembe ~ 27 Şubat 2020 Perşembe

Yer: Emaar Akvaryum

Adres: Ünalan, Libadiye Cd No:78, 34700 Üsküdar İstanbul

Telefon: 0850 290 8090

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2020 ~ Şub 27, 2020

Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, Dünya Ressamlar Günü’nü renkli aktivitelerle kutluyor. Dijital oyun alanı Hayal Adası’nda çocuklar balıkları hayallerindeki gibi canlandırıp renklendirecek. Su samuru Bitoy ise ziyaretçilere resim yapabilme yeteneğini gösterecek.

İstanbul’un en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Emaar’da bulunan ve 200 türden 20 bine yakın deniz canlısı ve amfibinin bir arada yaşadığı Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, 27 Şubat Dünya Ressamlar Günü’nü unutmuyor. Bu özel günde çocuklar interaktif dijital oyun alanı Hayal Adası’nda içindeki ressamı keşfederken su samuru Bitoy ise geçtiğimiz yıllar da olduğu gibi bu yıl da Ressamlar Günü’nü tuvale yaptığı resim ile çocuklara eşlik edecek.

Emaar Akvaryum’un yeni interaktif dijital oyun alanı Hayal Adası’nda çocuklar, seçtikleri balıkları hayallerindeki gibi tablette boyayarak projeksiyon aracılığıyla ekrana yansıtarak canlandırabilecek. Çocukların hayal dünyasının renkli bir yansıması olan balıklar, Ressamlar Günü’ne renk katacak.

Dünya Ressamlar Günü’nde Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi’ni ziyaret edenler, yetenekli su samuru Bitoy’un tuvale resim yapma hünerine tanık olurken, 270 derece izleme açılı tünel akvaryumda köpekbalıkları ve vatozların dalgıçlar tarafından beslenmesini izleyebilecek. Ayrıca ziyaretçiler gün içinde uzamnlar tarafından yapılan sunumlar ile penguenler, dev su fareleri, su samurları ve 5,5 metre boyundaki dev kral timsahın beslenme seanslarında canlılar hakkında bilgiler edinecek. Daha fazla macera arayanlar ise akvarymun dalış eğitmenleri eşliğinde köpekbalıkları, vatozlar ve tropikal balıkların arasında tüplü dalış deneyimi yaşayabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT