En Eğlenceli Sömestr Etkinlikleri Foods İn The Woods’ta

En Eğlenceli Sömestr Etkinlikleri Foods İn The Woods’ta

Tarihler: 30 Ocak 2016 Cumartesi ~ 07 Şubat 2016 Pazar

Yer: Foods İn The Woods

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 30, 2016 ~ Şub 7, 2016

BTA’nın Maslak Uniq İstanbul’da yer alan, Foods in the Woods çatısı altında topladığı mekanlardan, Tadında Anadolu ve Cakes and Bakes, sömestr tatili için çocuklara yönelik çok renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Anadolu yemek kültürünün mirasını korumak, geliştirmek ve tanıtmak fikriyle doğan Tadında Anadolu restoranında, çocuklar kendi seçecekleri sevimli, el yapımı, doğal ve nostaljik, ahşap oyuncakları oyun terapisti eşliğinde boyayacak, yaşadıklarını oyun yoluyla anlamlandıracak. Bu keyifli etkinlik, 31 Ocak ve 7 Şubat Pazar günlerinde Tadında Anadolu’da gerçekleşecek.

Sıcacık bir kahve ve pasta ikilisiyle, lezzetli bir mola vermek isterseniz Cakes and Bakes en doğru adres. Siz anın tadını çıkarırken, çocuğunuz muffin ve kurabiye workshop’ında çok keyifli vakit geçirebilir. 30 Ocak ve 6 Şubat Cumartesi günlerinde gerçekleşecek bu renkli kurabiye, muffin workshop’larını sakın kaçırnayın.

Her iki renkli etkinliğe de katılmak isterseniz, 533 728 92 08 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Sömestr2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT