Erdinç Kutal - Hayatım Satış

Tarihler: 17 Ekim 2017 Salı ~ 17 Ekim 2017 Salı 17 Ekim 2017 19:30

Yer: Habita Coworking

Ücret: Numarasız Oturmalı - 199.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 17, 2017 ~ Eki 17, 2017
"Sürekli öğrenme, öğrendiğini aktarma ve bilgisini paylaşma tutkunlarını bir araya getirme amacıyla yola çıkan Padefi,Erdinç Kutal‘ın “Hayatım Satış- I” bilgi paylaşımı etkinliği ile karşınızda...

ABT Training Yönetici Ortağı ve OHBE Danışmanlık Yönetici Ortağı olarak çalışma hayatını İstanbul’da sürdüren Kutal; Satış, Satış Yönetimi, Liderlik ve Motivasyon alanlarında konuşmacı ve eğitmen olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Eğer insanlara fikirlerinizi etkileyici bir biçimde sunabiliyor ve onların da sizinle aynı doğrultuda düşünebilmelerini sağlayabiliyorsanız, onlar ile yaşamış olduğunuz deneyimin manasını “İkna” sözcüğü karşılamaya yetmez. Bu, karşınızdaki kişi ya da toplulukta güven yarattığınız, sizinkine paralel bir vizyon açtığınız, karşınızdakinin fikre olan algısını değiştirdiğiniz hatta biraz daha ileri gidecek olursak; zihin yapısını değiştirdiğiniz anlamlarına da gelir. Kısaca fikrinizi satmak diyelim.

Bunların hepsi için istatistikler kullanabilir, demolar yapabilir, referanslar gösterebilir, sosyal mecralarda etkin olabilir, imajınız ve akılda kalıcılığınız için yatırım yapabilir, etkileyici görseller gösterebilir hatta biraz da indirim vb bir taviz verebilirsiniz.

Ya da hikayeler anlatırsınız.Size ait ve karşınızdaki kişi ya da gruba benzeyen deneyim hikayeleri… Çünkü hikayeler samimi, akılda kalıcı ve duyguları harekete geçirici birer anahtardır. Çünkü hayat en güzel hikayeler ile anlatılır, anlaşılır.

Bu etkinliğimizde;  farklı sektörlerde deneyimlenen satış-yönetim-insan ilişkileri hikayelerini dinleyecek. Her hikaye ile Satış Beceriniz ve yaşamınızın farklı alanları için bir ışık bulacaksınız. Bununla birlikte bir çok yetkinliğinizi geliştirmek için daha önce duymadığınız bazı teknikler keşfedecek ve deneyimleyeceksiniz. "

Eğitime kimler katılmalı:
Kendi satış hikayesini yaratmak isteyen, gönlü satışta olan herkes. 

Eğitimin odak noktaları:

#sürdürülebilir müşteri deneyimi #müşteri bağlılığı #ikna #iletişim #satış #girişimcilik #satışbecerileri

#müşteri #hedef

Eğitim Süresi: 3 Saat 

Program;
Erdo’nun Hikayesi (Satmanın Değiştirebildikleri)
AXA Hikayesi – Bilgi ve Güven Çarpanları
Çaresizseniz Nasıl Çare Siz Olacaksınız?
Çocuğa Satmak mı? 
Fikrini Satmak
Hatalı Satış
Performansı Satmak
Bilginin Satış Değeri
Etik Satmakla Başlar
Sonuçları Satmak
Harika Fikri Satamamak

- Numarasız oturma düzeni vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT