Erhan Ali Yılmaz'dan Mindfulness201

Tarihler: 22 Aralık 2018 Cumartesi ~ 22 Aralık 2018 Cumartesi 22 Aralık 2018 10:00

Yer: Fairmont Quasar

Ücret: Normal Dönem - 299.00 TL İndirimli Dönem - 199.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2018 ~ Ara 22, 2018
Erhan Ali Yılmaz'dan “Mindfulness Modern 201” Atölyesi, 22 Aralık’ta Fairmont Quasar İstanbul’da…

Uluslararası konuşmacı ve yaratıcı yönetmen Erhan Ali Yılmaz'ın sunduğu, açıldığı günden itibaren farklı şehirlerde binlerce kişiye ulaşan, bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış verilere dayanan, beynimizi yeniden yapılandırmayı öğrendiğimiz zihinsel fitness programı "Mindfulness Modern" programının 2. etabı “Mindfulness Modern 201”, Fairmont Quasar Hotel’de sizlerle buluşuyor.

Mindfulness 201 Atölyesi Hakkında
" Zihnimizi daha mutlu olmasını nasıl sağlarız?" 

Mindfulness Modern 101 bizi bu soru üstüne, zihnimizin huzurunu bozan engelleri ve bunları mindfulness ile yönetme  yollarını keşfettiğimiz bir yolculuğa çıkardı. 

Mindfulness Modern 201 ise bizi "Hayatın genelinde mutluluk seviyemizi artırmayı nasıl sağlarız?" üstüne yeni bir yolculuğa çıkarıyor. Bu yolculukta hayatımızda genel anlamda mutluluk seviyemizi aşağılara çeken kavramlara ve bunları mindfulness ile yönetme stratejilerini öğreneceğimiz duraklara uğruyor.

Mindfulness 201 bizi negatif türbülanslara sokan düşünce kalıplarını yakından tanımamızı ve hayatımızda onlara yakalanmamak için kullanacağımız mindfulness temelli stratejileri içeriyor. 101'de keşfettiğiniz Mindfulness kavramının derinlerine doğru ilerleyeceğiniz, "aha" anlarıyla dolu bu yolculukta, son derece rafine bir içerik sizi bekliyor.

Kolaylıkla empati kurup öğrenebileceğiniz zihinsel yaklaşımlarla düşünce ve duygularınızın etkileşimine dair önemli ip uçları toplayacak, burada kazandığınız bilgileri ise karşınıza çıkan türbülanslardan, iş ve özel hayat kalitenizi artıracak seçimler yaparak çıkmak için kullanabileceksiniz.

İçeriği %50 teorik, %50 pratik uygulamalardan oluşan Mindfulness Modern 201, sizi kendinizle tanışmak ve barışmak için büyük bir adım atmaya davet ediyor.

Eğitime Kimler Katılabilir
Mindfulness 101 Atölyesini tamamlamış, Mindfulness konusunu daha derinlemesine anlamak ve hayatının her alanına uygulamak isteyen herkes.

Eğitimde Kazanılan Beceriler
Mindfulness kavramının günlük hayat içinde kullanılabilecek detaylarına inmek
Farkında olmadığımız halde bizi mutsuz eden beklentileri yakından tanımak
Hayatın genelinde mutsuzluk yaratan bilişsel çarpıtmaları keşfetmek
Kaygılarımızı mindfulness becerileriyle yönetmeyi öğrenmek
Önemsemediğimiz ama mutluluğumuza önemli katkı yapan alışkanlıkları tanımak
Zihin hapishanesini tanıyıp, endişe kalıplarını kırmak
Zor durumlarda zor seçimleri yapabilmek için gerekli zihinsel alt yapıyı hazırlamak
Negatif alışkanlıkları zayıflatmada kullanacağımız stratejileri öğrenmek

Eğitim Programı:
Kayıt ve kabul: 09:30 -10:00
İlk bölüm:10:00-12:30
Öğle arası:12:30-13:30
İkinci bölüm:13:30-17:00

Erhan Ali Yılmaz kimdir?
Erhan Ali Yılmaz son 10 senede Miami, Stockholm, Riga, Kiev ve İstanbul'da yaşadı. Bu süre zarfında bir yandan Diesel, Starbucks, Nokia, Vodafone, Audi ve Nivea gibi dünyanın en iyi markalarına hizmet verdi, diğer taraftan da uluslararası pek çok üniversite ve konferansa eğitimci ve konuşmacı olarak katıldı.

2011 yılının sonlarında nörobilime olan merakı sayesinde Mindfulness kavramıyla tanıştı. Sonrasında uyguladığı Mindfulness egzersizleri hayatını olumlu anlamda dramatik şekilde değiştirdi. Bu olay yaşamında bir dönüm noktası oldu ve kariyerinin devam eden yıllarında profesyonel dünyadan arta kalan zamanını mindfulness kavramı üzerine yaptığı çalışmalara adadı.

2015 yılında Mindfulness kavramını Türkiye’de duyurmak ve daha çok hayata pozitif anlamda dokunmak için Mindfulness Academy’i kurdu.2016’dan bu yana Türkiye'de ve uluslararası alanda  800'ü kurumsal yönetici olmak üzere 6000 üzerinde kişiye Mindfulness eğitimi verdi. Erhan Ali Yılmaz, bugün Mindfulness Academy’de yurt içi ve yurtdışında mindfulness temelli eğitimler vermeye devam ediyor.

Sıkça sorulan sorulara cevaplar
* Eğitim için bir yaş sınırlaması olmasa da içerikten keyif alabilme ve takip edebilme açısından 14 yaşından büyüklerin katılmasını tavsiye ediyoruz. 
* Sizi sıkmayacak elbiseler giyerek gelirseniz egzersizlerde daha rahat eder, eğitimden daha fazla keyif alırsınız. 
* Eğitim süresince her saat başı molalar olacaktır. 

*Etkinlik ile ilgili daha detaylı sorularınız için info@mindfulacademy.co'ya mail atabilir ya da 0(533) 2102892’den Mindfulness Academy’ye ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT