Esra Sert ile Yaratıcılık

Tarihler: 10 Nisan 2019 Çarşamba ~ 10 Nisan 2019 Çarşamba 10 Nisan 2019 19:30

Yer: Joint İdea Arnavutköy

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2019 ~ Nis 10, 2019
"Yaratıcı bir yaşam sürmek sadece mümkün değil, gereklidir”. Bu eğitim, Kurtlarla Koşan Kadınlar’ın, yazarı Estes’in yöntemleriyle kendi içimizde yaratıcılığın fitilini ateşlemek üzere hazırlandı. Estes’in kendisiyle yaratıcılık üzerine çalışan Esra Sert aldığı eğitimi bu buluşmaya taşıyor.

Jung’çu analist Clarisa Pinkola Estes yaratıcılığı bazı kişilere ait bir nitelik olarak görmez. Yaratıcılığı sanat olarak da sınırlamaz, aktivizmi, sosyal medya projelerini, ruhsal çalışmaları, eğitimi, iyi yürekli girişimciliği yaratıcı eylemler olarak görür. 

Kurtlarla Koşan Kadınlar (KKK),  dünyada kadınlara yaratıcı yaşamın el kitabı olarak hizmet ediyor. Kadınlara özünde oldukları “şeyi” vahşi benliklerini hatırlatarak; yaratan, besleyen, beslenen yaşamı bilgece yaşayan doğal hallerine dönmeleri için yardım ediyor.     

Çalışmanın odağında katılımcıların kendi iç dünyalarına yönelmeleri var. Ruhsal bir çalışma ve keşif teşvik ediliyor. Eğitim, katılımcıların, zaten var olan yaratıcılığın fitilini ateşlemeleri, önündeki engelleri fark etmeleri ve bu engelleri ortadan kaldırmak için harekete geçmeleri yönünde tasarlandı.

KKK’ı okumuş olmanız ya da önceki iki eğitime katılmış olmanız gerekmiyor. Faydalanacağımız Estes hikayelerini, Esra eğitimde aktaracak ve kitapta yer almayan ama Estes’in inzivaları sırasında anlattığı bazı hikayeler ve pratiklere de yer verecek. KKK’daki Manawee  (sf134) ve Küçük Kibritçi Kız  (sf 359) hikayelerinin okunmasını ise sadece tavsiye ediyoruz.

Esra Sert Hakkında
"Sinir sistemi üzerine üç senelik bir eğitim olan Organic Intelligence eğitimi yaşamımı kökünden etkiledi. Mindfulness, sinir sistemi regülasyonu ve esnek dayanıklılık alanlarında gruplarla ve bireylerle çalışıyorum. Travma entegrasyonu ve yaratıcılık  konularında Kurtlarla Koşan Kadınlar Kitabı’nın yazarı Clarisa Pinkola Estes’in kendisi ile yaptığım çalışmalar ışığında gruplara kolaylaştırcı rolüyle destek veriyorum.

İstanbul Üniversitesi’nde Gazetecilik okudum ve Londra Üniversitesi ‘nde İngiliz Devleti’nin Chevening Bursu ile antropoloji masterı (MA) yaptım. On altı yıllık televizyon haberciliği kariyerimin büyük bir kısmını NTV’de geçirdim. 

Yirmi iki yıldır yoga ve meditasyon yapıyorum. Yoga ve meditasyon hocalığına eğitmen eğitimi vererek devam ediyorum."

- Yeterli katılım sayısına ulaşılamaması durumunda, organizatör firma etkinliği iptal etme ya da erteleme hakkına sahiptir.- Etkinlik ile ilgili her türlü değişikliğin tarafınıza bildirilmesi için, bilet alımı yaptıktan sonra info@jointidea.com ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT