Et İşleme ve Pişirme Teknikleri workshop'u, Bahçeşehir Üniversitesi'nde sizlerle...
Eğitmen: Kerem Küçükkınacı
“İyi bir et nasıl pişmeli? Lezzetli bir yemek için et nasıl seçilir? Eti dinlendirmek, mühürlemek nedir? Neden döküm tava?” gibi soruların yanıtlarını uygulamalı olarak da öğreneceğiniz etkinliğimizde sizleri Bahçeşehir Üniversitesi Mutfak Sanatları profesyonel mutfaklarına bekliyoruz."
Tereyağlı Izgara Bonfile Maitre d’Hotel Izgara Sebze ile. Lyon usulü Dana Ciğer Fırın Patates ile Brine Tarhunlu Limonlu Tavuk, Pastırmalı Kuskus ile
İkram: Tatlı Creme Brulee
19.00-22.00
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Etkinlikler Bahçeşehir Üniversitesi Mutfak Sanatları Merkezi içerisindeki profesyonel mutfaklarda yapılmaktadır.-Bahçeşehir Üniversitesi, istediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda iki kişi çalışılmaktadır.- Etkinlik sırasında katılımcılar tarafından fotoğraf ve video çekilebilirler.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.- Etkinlik sırasında Bahçeşehir Üniversitesi Mutfak Sanatları tarafından web sitesinde ve sosyal medyalar da dahil olmak üzere tüm iletişimlerinde kullanılmak üzere fotoğraf ve video çekimi yapılabilir. Bileti satın alan katılımcı bu koşulu kabul etmiş sayılır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.